• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bornova mini buluşma....

yenı gelen arkadaşlr hiç uuzlmeyın bırını arar gözle etrafa bakan birni görursenız bılınkı kknın güzel hatunlarından biridir o :) size simdiden iyi eglencelr :9 bizde fotolara baakrık artık
tşkkürler bumuyanii opuyorumnanaktan
boncuuuuuuuuuuk kısmetse bizde gelcez kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

boncuk canım benim...bornova kavşağı var ya hani ş.arası otobüslerin geçtiği... orada inecem ben...ordan hangi dolmuşa binem...:1hug:

ordan hangi dolmuş geçiyo bilmiyorum ama bornova yazanlar geçer
herhalde sorarsın artık ablaa merkeze hangisi gidiyor diye ordan yakın zaten otobüs olarak ordan in geldiğini biliyorum ama başka bilgim yok bilgisi olan varsa yazsın yine buraya

ordan hangi dolmuş geçiyo bilmiyorum ama bornova yazanlar geçer
herhalde sorarsın artık ablaa merkeze hangisi gidiyor diye ordan yakın zaten otobüs olarak ordan in geldiğini biliyorum ama başka bilgim yok bilgisi olan varsa yazsın yine buraya

hayır nan ne merkezi :mymeka:
merkez yukarıda kalıo
yukarı çıkmayan ve büyük parka gideni bulacaksın abla

karşıyaka-bornova gider ama sorman lazım eğer dönüşdeyse yukarı ama karşıyakaya gidiyorsa büyük park tarafına geçer :lepi:

bornova mı manisa mı o kavşağın adı :)
hehehehe aslında ordan yürüsen çok yakın ablacım kaydirigubbakcemile

evet yürüse daha yakın oluyor aslında hemen gelir de bilmiyorr iyi bari koştun yardıma :kedi:bende tam msj atmıştım sibel ablaya damla daha ii bilir ona sor diye :)))

bende gelmeyi çok istiyorum ama 2 yaşında kızım var bırakcak yerde yok sorun olurmu?yada bayramdan sonra kilere bişeyler ayarlayabilirim belki

kıslarrr bugün eşimle yürüyüşteyken portakal cafeyi de bulduk yarın zorluk olmasın diye..sanırım kalabalık olcaz..ee hadi hayırlısı...

bende gelmeyi çok istiyorum ama 2 yaşında kızım var bırakcak yerde yok sorun olurmu?yada bayramdan sonra kilere bişeyler ayarlayabilirim belki

yok canım niye sorun olsun hemde biraz cocouk sevmiş oluruz:1hug:

hem ramazan ,hemde torun bende ,
gelemiycem,,
sibelcim seninle konuşmuştuk,buluşalım diye gitmeden önce,,nasip değilmiş,canım ya
neyse gönüller bir olsun,,,
iyi eğlenceler sizlere

hem ramazan ,hemde torun bende ,
gelemiycem,,
sibelcim seninle konuşmuştuk,buluşalım diye gitmeden önce,,nasip değilmiş,canım ya
neyse gönüller bir olsun,,,
iyi eğlenceler sizlere
keşke gelebilsen ablam...senağlamaseni çok özlemiştim...gönüller bir tabii her zaman...Şeniz

Back