• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bornova mini buluşma....

ya bende çok isterim gelemeyi ama hem pazartesi çalışıyorum salı günleri uygun olabiliyorum ama pazartesi aslaa,hemde oruç tuttuğum için saat 1 bana uygun olmayacak :( off yaaa ooofff oooffff başka zamana artık ne yapalım katılmayı çok isterdim gerçekten...size iyi eğlenceler hoş sohbetler bayanlar :a015:

yaşasın bulusuyo ızmır:lepi:
sımdıden tebrık ederım emınım super bı gun gecırceksınız..
fotoları sabırsızlıkla beklıyom sevgıler hepınıze..
teşekkürler karçemm opuyorumnanaktan
tamam bıncuğum küçükparkı bilmiom ama sorar bulurum...hadi herkesleri bekliyoruz...İ:1hug:zmirde son buluşmam olacak belki de...:çok üzgünüm:
ablacım telefonlaşırız oraya gelince .....
hem öyle deme seninle daha ne buluşmalar yapıcazzz .........

ya bende çok isterim gelemeyi ama hem pazartesi çalışıyorum salı günleri uygun olabiliyorum ama pazartesi aslaa,hemde oruç tuttuğum için saat 1 bana uygun olmayacak :( off yaaa ooofff oooffff başka zamana artık ne yapalım katılmayı çok isterdim gerçekten...size iyi eğlenceler hoş sohbetler bayanlar :a015:

tşkkürler cnm herşeyde bir hayır vardır üzülme
başka bi zaman inş....

sıbel ablam ve sen ha bensiz kötükedihüso
sız tam olarak nerde buluscaksınız mekanı ucuruyum -tatlicadiarzu-
kıskanc uye smıleyı :roflol:
guzle bı bulusma olması dılegıyle ıkınızde opuyorum

ay azcık sıkamadınızmı dişinizi şu bayram geçseydi Çok üzgünüm çoook
okullar bir açılsın kimse tutamaz beni ama şu dönemde çıkamam :1no2:
sibelcim hayırdır izmire veda eder gibi konuşuyorsun nere gidiyon :gitme:
size bol sohpetler kulaklarımızzın çınıltısıyla idare edicez bizde :a015:

ay azcık sıkamadınızmı dişinizi şu bayram geçseydi Çok üzgünüm çoook
okullar bir açılsın kimse tutamaz beni ama şu dönemde çıkamam :1no2:
sibelcim hayırdır izmire veda eder gibi konuşuyorsun nere gidiyon :gitme:
size bol sohpetler kulaklarımızzın çınıltısıyla idare edicez bizde :a015:

burcum slm...yaa geleblisiydin ne iyi olurdu ama neyse ben seni görürüm bir şekilde zaten...agorada fln buluşuruz seninle...oğlumun tayini çıkmak üzere...bayramdan sonra görev yerine gidecek te...tabii ben de izmirde yalnız kalamam...:delphin:önce ben de onunla gitçem nereye düşerse..istanbulu yazdık tercih olarak..nasip tabii...serap, bana buyur gel dedi..ben de eve gelemem bir yerde oturalım dedim.. o da topik açmış...yerimseniben

burcum slm...yaa geleblisiydin ne iyi olurdu ama neyse ben seni görürüm bir şekilde zaten...agorada fln buluşuruz seninle...oğlumun tayini çıkmak üzere...bayramdan sonra görev yerine gidecek te...tabii ben de izmirde yalnız kalamam...:delphin:önce ben de onunla gitçem nereye düşerse..istanbulu yazdık tercih olarak..nasip tabii...serap, bana buyur gel dedi..ben de eve gelemem bir yerde oturalım dedim.. o da topik açmış...yerimseniben

aa demek tayin zamanı geldi :gitme:
hayırlısı olsun cnm inş. gidiceği yer :Saruboceq:
evt bi şekilde görüşürüz cnm senle a.s.

off keşke ramazanda olmasaydı sibel ablamla tanışmak istiyordum ben de:a015:
gelemem malesef:çok üzgünüm:

Bornova da ege üniversitesine gelirsem pazartesi ve bi beş dk kaçabilirsem yanınıza gelirim kızlar...Sibelciğim oğlununda tayin işi hayırlı olsun inşallah.. ama biz gene seni görürüz canım sen bizi bırakmazsın...

Çok isterdim gelmeyi..ramazan dolayısıyla zor..

Size iyi muhabbetler.:)

kıslar o günde bende aranızda olmak isterim..yerimseniben..yalnız kücük parkta olursa daha iyi olur...

Son düzenleme:
ben de ısterdım olmayı ama hem bugun Bornovadaydım hem yarın ızmir de olucagım..
Bulundugum yer ızmir'e biraz uzak ..

üçüncü bir ızmir'i peşpeşe kaldıramam :))

heyy zaten benım pazartesı günü misafirlerim var 15 kişi neredeyse,nereye gidiyorsam kaydirigubbakcemile3

size şimdiden iyi eğlenceler :)

serapcım link gönermişssin tesekkurler canım benım ramazan olmas< gelridim desibel ablaylatanısmak isterdım seni de özledım canım gecen buluşmada yoktun ramazan sonrasına inş
firdlayd ablamın sözu var ramana osnrası kahvaltı yapcaz :) ozman ben topık açrım görüşürüz artık sizeiyimuhabbetler

Back