- Konu Sahibi nazarboncugum
-
bende geliommmmmmmmmmmm heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beni unutmuşsunuz bakıom da yaaaa ::::bbo:
saat 13:00 te bornova büyükpark postane nin alt sokağında portakal cafe da buluşmaya hazır olan tüm arkadaşları bekliyoruz heyecanla.....
ilgilenen herkes lütfen bziimle irtibata geçsin sevgi ve saygılarımızla.....
senide görücez hee sihircim :)
kurban olurum size kısssssssssssssYaşasınnn sihirim de geliyoo...:lepi:
peri ablacım vaktin olursa buyur gel özledik zaten seniBornova da ege üniversitesine gelirsem pazartesi ve bi beş dk kaçabilirsem yanınıza gelirim kızlar...Sibelciğim oğlununda tayin işi hayırlı olsun inşallah.. ama biz gene seni görürüz canım sen bizi bırakmazsın...
off keşke ramazanda olmasaydı sibel ablamla tanışmak istiyordum ben de:a015:
gelemem malesef:çok üzgünüm:
gelmek istersen cnm yer saat 13:00 te bornova büyükpark portakal cafekıslar o günde bende aranızda olmak isterim..yerimseniben..yalnız kücük parkta olursa daha iyi olur...
buyur gel cnm sen nerde oturuyorsun?bende geleceğim a.s.
manisa dan geleceğim cnm ben :)
masumiyett bekleriz canım...pazartesi görüşmek üzere...kaydirigubbakcemile5bende geleceğim a.s.
ohhh ohhh ne gzüelllllllllKızlar güzel buluşmanıza bende geliyorum.Bornovadayım zaten.Yer seçimi iyi olmuş.Yarım gün çalıştığımdan yetişeceğimi umuyorum.Görüşmek üzere............... opuyorumnanaktan
ramazandan sonra yine toplanırız inşlallah sende olursun o zaman annem....a.s.ramazan olmasaydı muhakkak gelirdim size iyi eğlenceler
CNM SENİDE Mİ GÖRMEK NASİP OLACAK İNŞ PAZARTESİ GÖRÜŞMEK ÜZERE :)Kızlar güzel buluşmanıza bende geliyorum.Bornovadayım zaten.Yer seçimi iyi olmuş.Yarım gün çalıştığımdan yetişeceğimi umuyorum.Görüşmek üzere............... opuyorumnanaktan
kaç kişi kesin geliyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?