M mutlulukyolunda Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 298 7 96 35 İzmir 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esss #21 tubistubis .!.: evka 4 e cok yakın seyıt sanlı meslek lisesine daha yakın oralarda bi yerdeyım :) Genişletmek için tıkla... seninle cok daha yakınızzzzzz bende seyit şanlının ordayım kızlarr neler yapıosunuz??? ben 3 yıl önce samsundan gelin geldim evliyim çocugum yok mutlu bi evlliliğim var çok şükür. ya siz??
tubistubis .!.: evka 4 e cok yakın seyıt sanlı meslek lisesine daha yakın oralarda bi yerdeyım :) Genişletmek için tıkla... seninle cok daha yakınızzzzzz bende seyit şanlının ordayım kızlarr neler yapıosunuz??? ben 3 yıl önce samsundan gelin geldim evliyim çocugum yok mutlu bi evlliliğim var çok şükür. ya siz??
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esss #22 tubistubis .!.: evka 4 e cok yakın seyıt sanlı meslek lisesine daha yakın oralarda bi yerdeyım :) Genişletmek için tıkla... aaa çok yakınmışızz neler yapıosun cmm çalışıyomusun yoksa okul falan mı
tubistubis .!.: evka 4 e cok yakın seyıt sanlı meslek lisesine daha yakın oralarda bi yerdeyım :) Genişletmek için tıkla... aaa çok yakınmışızz neler yapıosun cmm çalışıyomusun yoksa okul falan mı
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esss #23 tulin_35 .!.: iyiyim canım :) iş güç koşturmaca... Yakın zamanda Karşıyaka'ya taşınıyorum :) Mavişehir'e.... Şimdi özkanlar tarafındayım... sen? Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun cnmm demek artıkk karşıyakalı alucaksınn bornovayıda unutma sakınn :)
tulin_35 .!.: iyiyim canım :) iş güç koşturmaca... Yakın zamanda Karşıyaka'ya taşınıyorum :) Mavişehir'e.... Şimdi özkanlar tarafındayım... sen? Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun cnmm demek artıkk karşıyakalı alucaksınn bornovayıda unutma sakınn :)
T tulin_35 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2012 28 0 16 İzmir 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esss #24 unutmam unutmam.. bi taşınayım da :) gelirsiniz ev görmeye
pnyze Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2011 342 6 318 İzmir 14 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esss #25 tulin_35 .!.: unutmam unutmam.. bi taşınayım da :) gelirsiniz ev görmeye Genişletmek için tıkla... gelmezmiyiz hiç canm yeter ki sen istee
tulin_35 .!.: unutmam unutmam.. bi taşınayım da :) gelirsiniz ev görmeye Genişletmek için tıkla... gelmezmiyiz hiç canm yeter ki sen istee