-
- Konu Sahibi denizsuyu2000
Pardon olur inceleyenice anladim ama daha farkli modeller bul kirlent icin ev ideada kirlent bolumunu bir gezin ...Ben bunlardan hoslanmiyorum .. heryerde görur oldum .. zigzag yada geometrik desenli daha modern olabilir koltuklarin ve uniten modern e daha uygun sankim
Ağzınıza sağlık benden iyi yaşayın bende sizin gibi düşünüyorumHali uyumlu ama cok bordoya boğmussin odayi. Ortü ve aksesuari farkli secersen daha sik ve ferah olur bence
Ben kurlent siparis verdim .. geometrik ve deniz temal evidea irus homedan ... sizde o midellere bakin hatta vutvpaste yapip deneyin
Geldi sectim ..farkli 5 kirlent istedim renklerine bakmak icin ikisi hosuma gitti aldim gerisini degisim icin geri gonderdim bu hafta gelicek. Hatta ici azdi ureticiyi aradim doldurcaklar ozel olarak benimkiniBen de o sitelerden bakmistim. Siparisiniz sorunsuz geldi mi?
Arkadaşım evin cok zevkli döşenmiş kırlentlerinde harika zıt renklerin böyle yakışması çok hoşuma gitti huzur içinde sağlıkla otur inşallah ben daha alamadım kırlent alınca resim koyacağımGeldi kirlentlerim bugün .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kirlentlerim-nasil-olmus.878896/
Kirlent almadan begendiklerini koy bakalim bizde ondan sonra al bence ..Arkadaşım evin cok zevkli döşenmiş kırlentlerinde harika zıt renklerin böyle yakışması çok hoşuma gitti huzur içinde sağlıkla otur inşallah ben daha alamadım kırlent alınca resim koyacağım