- 28 Ekim 2010
- 40
- 2
-
- Konu Sahibi denizsuyu2000
Tesekkurler canımBen kurlent siparis verdim .. geometrik ve deniz temal evidea irus homedan ... sizde o midellere bakin hatta vutvpaste yapip deneyin
Buna bayıldım hiç düşünmedigim canli turkuuaz nasil güzel olmuş yaratıcı fikirlerim yok işte bende sizlere sormayi uygun buldum birde kararsızım sormayın halıyı hala değiştireyimmi diye düşünüyorum bir gün oldu daha alalıda ama yerine nasıl bir şey alırım onu bilemiyorumAsagidaki gibi biseyler yapabilirsin belki..
Ama halı yeni uyumsuzmu olmuşkoltukların cok bogmus odayı. yastıklarını krem rengı gıbı acık renklerden secebılırsın. halınıda keza o sekılde. o örtu hıc olmamıs. o tarz sehpaarın uzerıne örtu degılde aksesurlar koyabılırsın.yalnız lütfen bordo olmasın
Ama halı yeni uyumsuzmu olmuş
Bu cut paste oldugu icin biraz cart duruyor gercegini koyunca dahada uyumlu olur ...Buna bayıldım hiç düşünmedigim canli turkuuaz nasil güzel olmuş yaratıcı fikirlerim yok işte bende sizlere sormayi uygun buldum birde kararsızım sormayın halıyı hala değiştireyimmi diye düşünüyorum bir gün oldu daha alalıda ama yerine nasıl bir şey alırım onu bilemiyorum
Ben bunlardan hoslanmiyorum .. heryerde görur oldum .. zigzag yada geometrik desenli daha modern olabilir koltuklarin ve uniten modern e daha uygun sankimOrtadaki krem fona pembe li çiçekli desen kırlent kumaşı sizce nasıl haliya koltuğa uyarmı