Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tanıdığım psikolog istanbulda canım. ama destek almaya devam etmelisin benceizmirdeyim.
psikiyatrist iyidir kötüdür bişey diyemem ama dinlemesi çok normal. tam bişeyleri anlayıp yardımcı olmaya başlayacağı dönemde bırakmışsınız. şimdi yeni birine gitseniz o da önce 2-3 ay dinleyecek bu sefer onu da bırakıp iyice çaresiz hissedecekseniz. 3 ay dinlemiş tam sizi anlamış yardımcı olacağı zaman. bence birkaç kere daha gidin.ama psikyatristim 3 aydır sadece dinliyor ve bana hiç yardımcı olmuyor. tonla da para veriyorum, çok bunladım artık.![]()
canım psikoloğa git derim ben. psikiyatrist konuşma konusunda çok başarılı olmuyor. ben de borderline'ım psikologla ve kendim ve eşimin desteğiyle baya iyiyim. ne iyi geliyorsa ona git canımpsikologum ödev veriyordu ve inanılmaz keyif alıyordum onunla görüşmekten. Psikiyatristten ne öğrendin dersen bişi sayamam. Ama bi aylık psikologdan dünya şey öğrendim. Borderline ı psikiyatristler çözebiliyormuş ama.
tatlım ihtiyacım olan şeyi yazmışsın çok sağol eline kalbine aklına sağlıkCiciler Merhaba.
Sizi içi dışı bir, çatlak, komik, dengesiz, duygusal borderline kadınları sizi! Hepinizi kendim gibi kucaklıyorum. Hayat insana ne çok şey öğretiyor değil mi? Okurken kendimi buldum yazdıklarınızda. Kendimle birlikte sizlere de dibe vurduğumuz anlarda okumak için bir kaç şey yazmak istiyorum.
Dibe vurduğumuzda napıcaz?
Hemen o bakış açısını değiştiricez. Kendimizi suçlamayı bırakıcaz ve içimizdeki çocuğu anlayıp, affedip, sevip şımartıcaz..
Herkesin (kendimiz dahil) hataları olduğunu, iyi ya da kötü diye tanımlanamayacağını ve hayatın hatalar yapıp öğrenmekten her hatada bir şey öğrenmekten ve daha güçlü olmak için büyümekten oluşan bi faktör olduğunu hatırlıycaz.Hata yaparsak düzelticez düzeltemezsek ders alıcaz. Korkularımızla yüzleşicez.
İyilik yapıp iyilik bulmayı umacağız. Daha çok okuyup daha çok öğrenip daha çok değişeceğiz.
Empati yapmayı unutmayacağız. Suçlamak yerine dinlemeyi, korkmak yerine cesareti, susmak yerine iletişimi kuşanıp her gün 1 adım atacağız. Olayları K-İ-Ş-S-E-L-L-E-Ş-T-İ-T-M-E-Y-E-C-E-Ğ-İ-Z. abartmayacağız dramatikleştirmeyeceğiz. Çok yiyip kendimizi şişirmeyeceğiz.
Ey en ufak şeylerden mutlu olup, en ufak şeylerden dibe vuran borderline kadını!
1. vazifen kalbine, yüreğine, ruhuna, vicdanına sahip çıkıp kendini mutlu etmeyi öğrenmendir.
sahip olduğun kudret seretonin geri alım inhibitörlerinde mevcuttur.
mesela nasıl ödevler veriyordupsikologum ödev veriyordu ve inanılmaz keyif alıyordum onunla görüşmekten. Psikiyatristten ne öğrendin dersen bişi sayamam. Ama bi aylık psikologdan dünya şey öğrendim. Borderline ı psikiyatristler çözebiliyormuş ama.
Bu döngüler 3-4 haftada bir oluyorsa bipolar olabilirsin canım. En kısa zamanda bi psikiyatra gitmeni tavsiye ederim. Burda birbirimize destek olsak bile çözüm profesyonellerin elinde.ya acaba ben de mi borderlineım.konunun en başındaki olayları okudum benim de aynen öyle bir hikayem var.hikaye önemli değil ama şu anda yaşadıklarım çok dengesiz.an geliyor kendimi çok suçluyorum.her şey için herkes için an geliyor annemden nefret ediyorum.karakterinden tipipnden sonra pişmanlıklar kendimi suçlamalar..sabahları cehenneme uyanıyorum sanki..yolunda giden ilişkimi kaç defa paramparça ettim..bu gibi olumsuzluklar çok yoğun şekilde.ama zaman geliyor tüm bunların tam aksi oluyor.acayip bir yaşam enerjisi , mutluluk ,madde kullanımında artış..dişlerimde kasılma alınan yeni kararlar..ani değişiklilkler..allahtan birden başladığım üyük para harcamalarım falan yok.benimki daha çok duygusal,düşünce boyutunda.3 haftada bir ayda bir bu değişimlerim tekrarlanıyor.alıştım artık.
izmirdeyim.