- 1 Nisan 2014
- 5
- 4
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba :) ozel mesaj atamadim yeni oldugumdan burdan cevapliyorum.size sole soyleyeyim benim bugune kadar iliskilerim tutarli olmadi hic he uzun olduguda oldu cok sevdim asik oldum sandim.ama suan hayatima ole biri girdiki sevmeyi simdi anladim.bi kitapta okumustum sen iyi olmayinca o negatiflikle sacma insanlari hayatina cekiyormussun.bu sirf size bagli degil ama hala deli gibi terkefilme korkum var.yalniz sunu belirtmeliyimki sadece uzun iliskin olmuyor diye borderline olamszsin.sana teshis kondumu ?
borderlıne teshısı nasıl konuluyor?bu hastalıga sahp oldgmzu nasıl anlayablrz?bu konuda bnı aydınlaacak brı var mı?
Merhaba kızlar bana da borderline teşhisi konulmuş 12 yaşımdayken. kimse üstünde durmamış. artık ileri seviyedeyim. hastalığımı kabul ediorum ama tedavi istemiyorum. böyle bir durumdayım işte. kimse var mı uzun zamandır yazan olmamış?
Veriyorum canım ve engel olamıyorum kesinlikle. neden ileri seviyedeyim dedim bilmiyorum teşhis koyulalı üstünden çok geçti diyedir.bi iyiyim bi kötü herşey ya çok iyi ya çok kötü. Çok yorgunum.şşimdi moralim çok bozuk zaten ölesiye yorgunumKendine zarar veriyor musun? Ne derecede mesela? İleri seviye derken neleri yaşıyorsun?
Bunların farkında olmana rağmen tedaviyi reddetmeni anlayamadım.Veriyorum canım ve engel olamıyorum kesinlikle. neden ileri seviyedeyim dedim bilmiyorum teşhis koyulalı üstünden çok geçti diyedir.bi iyiyim bi kötü herşey ya çok iyi ya çok kötü. Çok yorgunum.şşimdi moralim çok bozuk zaten ölesiye yorgunum
Birsürü sebebi var öncelikle maddi durum ikincisi eşim durumumu bilmiyor yani anlıyor ama teşhisi bilmiyor sonra ben öyle buradaki kadınlar gibi güçlü biri değilim hemen umutsuzluğa kapılıp vazgeçerim bunu yenmek için çok güçlü olmak lazım ben yapamam.dün gece ağlama krizine girdim eşimin o kadar desteğine rağmen lkendimi o girdaptan kurtaramadım ben tedavi deneyip herkesin durumumu bilmesine o kadar para döküp sonuç alamamaktansa böyle devam edeyim defim ama bir yandan da çok yorgunum. Dışarıdan hiçkimsedurumu farketmediği için şimdilik rahatım ama içten içe ölüyorumBunların farkında olmana rağmen tedaviyi reddetmeni anlayamadım.
Bazı insanlar acı çekmeyi seviyor, öyle bir durum mu seninki de?
O yüzden mi çabalamıyorsun? Daha önce tedaviyi deneyip de olumsuz sonuç mu aldın ya da?
Canım öncelikle sakin ol. Bana bu teşhis çok daha önce konuldu ben alıştım kendimi böyle kabullendım.Merhaba. Yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım fakat belki paylaşınca bir şekilde iyi olur diye düşündüm.
27 yaşındayım. 5 ay önce tayin için nikah kıydık. 2 ay önce de boşanma davası actim. Yanlisliklarla dolu bir ilişkiyi surduremeyecegimi düşündüm. Pişman değilim. Fakat bu kararı verme surecimde kendimde bir depresyon çaresizlik garip durumlara girdim. Kendi kendime yardimci olmadığımı fark edince doktora gitmeye karar verdim. 2. Seansta borderline teşhisi konuldu. . Çok korkuyorum. Okuduklarim arastirdiklarim beni endişelendiriyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kendime Nasıl yardımcı olcam?
nerde oturuyorsun? desteğe devam etmek istersen birini önerebilirimArkadaşlar selam, borderline rahatsızlığımızı yenmek için biz neler yapabiliriz fikriniz var mı? Psikiyatristim den memnun olmadığım için bugün bıraktım.