uzun zaman oldu yazmaya vakit bulamayalı...bu arada dibe doğru gidişim hızlanmış meğer. dönem dönem ve özellikle son günlerde sinir krizleri, öfke nöbetleri geçiriyorum. eşim de isyan etti en sonunda. o sabırlı adamı da bunalttım, ona da hayatı zindan ettim. kendi karanlığıma eşimi de çekiyorum. ne büyük haksızlık aslında...
ne yapacağımı bilemiyorum. o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi, anlatamam. en tanıdık duygumun çaresizlik olmasından da bıktım artık. "bebeğime kim bakar" korkum olmasa yapabileceklerimden kendim bile korkuyorum. acil tıbbi yardım bulmam gerek ama lanet olsun yok ki tedavisi.
bugün internette amerikalı bir doktorun röportajını okudum. bu hastalığın da genetik olduğunu düşündüğünü söylemiş. dünyam başıma yıkıldı. allahım yalvarırım bebeğime olmasın, nolur o benim gibi cehenneme mahkum olmasın............
Terk edilişimin üzerinden tam olarak yirmi dört gün geçti. Ben de tipik bir "borderline" gibi, bu durumu kabullenip korkularımla yüzleşmek yerine, onun (bana yapmış olduğu her şeye rağmen) iyi yanlarına odaklanıp,bir gün tekrar bir araya gelip mutlu olacağımızı düşünerek kendimi motive ediyorum.
Daha doğrusu kendimi kandırıyorum. Ve evet farkındayım, eğer bu duruma izin verirsem alıp başını gidecek. Günler ay'lara, ay'lar yıllar'a dönüşecek ve ben onu hayal etmeye devam edeceğim.
Ama yapamıyorum, kabullenemiyorum, onun da babam gibi sorumsuz ve yarı yolda bırakan bir adam olduğunu düşünmek istemiyorum.
Sanırım onu artık yanımda tutacak hiçbir fonksiyonum yok, kendisinin de beyan ettiği gibi "bedenin beni yanında tutan tek şey olsaydı, hiçbir şey beni uzağa itemezdi." Öyleyse neydi onu yanımda tutan şey? bilmiyorum.
Bilmek de istemiyorum, sadece gelip bana sarılsın ve unutalım her şeyi. Beni olduğum ve olmak istediğim kişi olarak kabul etsin.
Bir mucize olması çok mu zor?
Merhaba.
Borderline teşhisi yıllar önce koyulmuş birisi olarak belki bişeyler paylaşırız diye düşündüm. Size de borderline teşhisi koyulduysa siz de katılın.
Ben zaman zaman yazacağım. kimse katılmasa da kendimce bir terapi olacak bana. dibe vurduğum, dağıttığım, hayatımı mahvettiğim zamanları kısmen de olsa atlattım ve kendime normal bir hayat kurdum ama borderline hayat boyu biliyorsunuz:) Geçmişe dönüp bakmamaya çalışıyorum, öfkemi dindirmeyi büyük ölçüde başarıyorum ama küçük bir dalga tsunami etkisi yapabiliyor işte.
Biraz soyut ve kopuk kopuk oldu belki mesajım ama borderline iseniz anlamışsınızdır.
bugünlerde yine ruhumu doyuramıyorum, içimden onlarca kadının sesi yükseliyor ama bu kez teslim olmayacağım ve bu gürültüye yenilmeyeceğim. Bu kez başarmak zorundayım çünkü yıkıp tekrar yapmaya vakit yok artık.
uzun zaman oldu yazmaya vakit bulamayalı...bu arada dibe doğru gidişim hızlanmış meğer. dönem dönem ve özellikle son günlerde sinir krizleri, öfke nöbetleri geçiriyorum. eşim de isyan etti en sonunda. o sabırlı adamı da bunalttım, ona da hayatı zindan ettim. kendi karanlığıma eşimi de çekiyorum. ne büyük haksızlık aslında...
ne yapacağımı bilemiyorum. o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi, anlatamam. en tanıdık duygumun çaresizlik olmasından da bıktım artık. "bebeğime kim bakar" korkum olmasa yapabileceklerimden kendim bile korkuyorum. acil tıbbi yardım bulmam gerek ama lanet olsun yok ki tedavisi.
bugün internette amerikalı bir doktorun röportajını okudum. bu hastalığın da genetik olduğunu düşündüğünü söylemiş. dünyam başıma yıkıldı. allahım yalvarırım bebeğime olmasın, nolur o benim gibi cehenneme mahkum olmasın............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?