Öncelikle yirmi bin az para değil. Ben olsam iki bin hadi neyse de yirmi bin kendi aileme bile vermem. Zaten kızının borcunu ödeyemeyen benimkini de ödeyemez. Ne yani? Size güvenip mi borç yaptı?
Onun dışında ille de vereceğim, kötü olmak istemiyorum derseniz
Kesinlikle ki euro olarak odeyin, ve o şekilde geri almak istediğinizi belirtin . Geçen sene ocak ayında yurtdışında zor durumda kaldım, çok acil yeni bilet alabilmek için arkadaşımdan atmye gidip kart borcumu ödemesini istedim 750 TL. Öncesinde de sağolsun 250lira vermişti.
Dönüşte de elimde gittiğim yerden kazandığım eurolar vardı. Kıza dedim ki, "zaten bu paraya ihtiyacın yok. İstersen bozdurup göndermekle hiç ugrasmayayim,zaten euro durduğu yerde artıyor. Sana bin TL vereceğime senin için 270 euro bir kenara ayirayim, aynı şehre gelince elden veririm"
O da 'amaan hiç gerek yok. Bozdur gönder dursun oyle' dedi.
Sonuç olarak eğer o gün 270 euro olarak dursaydi su an sadece 1 senede 1650 lirası olacaktı. Yani yüzde elliden fazla kar edecekti.
Aynı şekilde size de bir sene sonra ödeseler bu kadar zarar etmeniz olası.kaldi ki parça pincik odeden paradan hayir gelmez. Bence ya cumhuriyet altını olarak odeyin ya da dolar euro olarak . Tabii ödememeye seçeneğiniz hiç yoksa