Merhaba
benimde bir türlü bitiremediğim, ödeyemedikçe kredi çektiğim faizlerle atan borcum var. bende boşandım ordan kalan borçlar, işsizken çektiğim kredi, başka şehre atanınca kira masrafı, evden çıkarken hiç kıyafetim yoktu dolabımı baştan dizdim vs derken borçlarım arttı ve bugüne geldim. İsterseniz birbirimize destek olabiliriz. beraber bitirelim şu borçları :)
toplam borcum şuan=130.171 tl.
kredi çekmiştim. 3 ay ödedim. şuan kredi borcum=112,549 tl. + 2 tane kredi kartım (hatta 3). maaş kartımın kredi kartı yıllık aidat almıyor onu kullancam. şuan onda 22.000tl limitim var içinde 900 küsürum var. her ay asgari ödeyip o parayı kullanıyorum. onu sona bıraktım. diğer kredi kartımın borcu 13500 tl. onu da her ay 3500 ödeyip limiti düşürüyorum. hiç harcamıyorum. onu tamamen kapatcam. en son bir kredi kartı daha aldım. neden yaptım ah ben işte. bi alışveriş sitesi (isim vermeyim dedim) kredi kartı çıkarınca 500 tl puan veriyordu. kart aidatı yok. taksit yapıyor vs. deyince aldım. onu sadece o sitede kullanıyorum ihtiyacım vardı o ara ne yalan söyleyim.
ama onu da kapatcam 2000 tl harcadım zaten çok değil.
5 aylık ek hesaptan ehliyet harcı için para çekmiştim 708 tl onun ödemesi var. (kalan 2122 tl-3 ay kaldı)
şu parçalı borçları bitirirsem geriye aktif kullandığım kredi kartı ile kredim kalıyor o da aralık ayında bitiyor.
ama her ay bi harcama çıkyor bu ay mesela uçak bileti alcam bayram için. orda harcıcam. ramazan geliyor fitre vermek lazım az da olsa vs. vs. umarım bir an önce biter.