- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
Amin inşallah sizinde herşey gönlünüzce olsunAllah ağzınızın tadını bozmasın her şey gönlünüzce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah sizinde herşey gönlünüzce olsunAllah ağzınızın tadını bozmasın her şey gönlünüzce olsun
kesinlikle sabit maaşla yaşayıp borçsuz olmak bide üstüne mal mülk sahibi olmak mümkün değilUmarım tez vakitte kurtulursunuz borçtan.
Borç beni aşırı geriyor. Ev kredimiz dışında aşırı büyük borçlar yok. Gerçi onunda daha 8 yılı var. Araba almak için de artık borç altına giremiyoruz bu koşullarda.
Ve yine bu koşullarda borçsuz olan çok azdır.
Allah kabul etsin hayrınızı, size de gaçmiş olsun Allah korumuş.Selam
pazar günü harcamam 120 tl sigara ve taksi parası
Bugün harcamam 200 tl su, 300 tl meyve ve yüz temizleme jelim bitmişti onu aldım..
Geçen ay bi kaza atlattığımız için bir miktar da hayır yaptım Allah kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah kabul etsin hayrınızı, size de gaçmiş olsun Allah korumuş.
Allah yardımcıniz olsun gönlünüze göre versinMerhaba. Benim borcum yok şuan için ama kendime bir mağaza açmayı düşündüğüm için belli bir miktarda olsa birikim yapmayı planlıyorum. Kredi çeksem bile daha düşük miktarda bir kredi çekerim diye düşünüyorum. belli bir miktar birikim var ama işsiz olduğum için biraz ağır aksak gidiyorum. evde internet sitelerinde makale yazarak ve internet üzerinden kitap satşı yaparak para kazanmaya çalışıyorum şimdilik.
İşsiz olduğunuz halde çabalamaktan vazgeçmemişsiniz bu aslında hepimize örnek olmalı.. zamanında kuruş kuruş biriktirdiğim şeylerle neler başardım bi bilseniz.. inşallah en kısa zamanda istediğiniz mağazayı da açarsınız? Ne üzerine olacak bu mağaza?Merhaba. Benim borcum yok şuan için ama kendime bir mağaza açmayı düşündüğüm için belli bir miktarda olsa birikim yapmayı planlıyorum. Kredi çeksem bile daha düşük miktarda bir kredi çekerim diye düşünüyorum. belli bir miktar birikim var ama işsiz olduğum için biraz ağır aksak gidiyorum. evde internet sitelerinde makale yazarak ve internet üzerinden kitap satşı yaparak para kazanmaya çalışıyorum şimdilik.
Ben kozmetik türü şeyleri Gratis Watsons rosmann tarzi yerlerden alıyorum iki veya 3 tane aliyorum ki bir yıl kozmetik ihtiyacım olmuyor.bot ayakkabı gibi şeyleri de dolap veya gardrops tan alıyorum mesela Mayıs ayında dolaptan ihraç fazlası satış yapan birinden birinden mango marka bir palto bir kaşe ceket aldım ikisi 2000 TL ye geldiSelam kızlar dün buraya yazdıktan sonra çok para harcadım ihtiyaçlar var demiştim zaten indirimde bulunca aldım artık
Bot, rimel, eyeliner, market alışverişi derken açıldım biraz..
Maaşa kadar çok sıkı gitmem gerekiyor inşallah altından kalkarım, bot biraz zorladı ama yağmur geçirmeyen bişeye ihtiyacım vardı toplamda 3590 tl harcamışım.. sağlık olsun..
Ben dolapta satış yapıyorum ama parfüm dışında bişey almadım henüz. Kışlık botta da özellikle kar-su geçirmez model baktığım için bi sıkıntı yaşadığımda muhattap bulabileceğim bi yerden almak istedim. Hatta daha ucuza satanlar da vardı ama orijinal olur mu güvenemediğimden bildiğim satıcıdan biraz daha pahalıya aldım belki ben çok takıntılıyımdır bilemiyorum :) ama mont yada elbise tarzı bişey alacak olsaydım düşünebilirdim..Ben kozmetik türü şeyleri Gratis Watsons rosmann tarzi yerlerden alıyorum iki veya 3 tane aliyorum ki bir yıl kozmetik ihtiyacım olmuyor.bot ayakkabı gibi şeyleri de dolap veya gardrops tan alıyorum mesela Mayıs ayında dolaptan ihraç fazlası satış yapan birinden birinden mango marka bir palto bir kaşe ceket aldım ikisi 2000 TL ye geldi
Belki dediklerimi yapıyorsundur ama yapmayanlar için öneri tarzında yazmış olayım.
İhraç fazlası satış yapanları nasıl buluyorsunuz ya da nereden anlıyorsunuz? Hiç alışveriş yapmadım dolaptanBen kozmetik türü şeyleri Gratis Watsons rosmann tarzi yerlerden alıyorum iki veya 3 tane aliyorum ki bir yıl kozmetik ihtiyacım olmuyor.bot ayakkabı gibi şeyleri de dolap veya gardrops tan alıyorum mesela Mayıs ayında dolaptan ihraç fazlası satış yapan birinden birinden mango marka bir palto bir kaşe ceket aldım ikisi 2000 TL ye geldi
Belki dediklerimi yapıyorsundur ama yapmayanlar için öneri tarzında yazmış olayım.
Sadece mango zara Bershka gibi ürünleri satıyorlar dolaba girip satıcının ürünlerini ve sattığı ürünler hakkında yorumları okursanız az çok anlarsınızİhraç fazlası satış yapanları nasıl buluyorsunuz ya da nereden anlıyorsunuz? Hiç alışveriş yapmadım dolaptan
Bir de dikkat edilmesi gereken mango zara deyip o ürünün çakmasını satanlar da oluyor.bir kez hırka aldım zaten hırka elime ulaştığında içime hiç sinmedi bir iki giymede kendini saldı. yorumları okıduğumda ve satıcının diğer ürünlerini incelediğimde çakma olduğunu farkettimİhraç fazlası satış yapanları nasıl buluyorsunuz ya da nereden anlıyorsunuz? Hiç alışveriş yapmadım dolaptan