Biraz çokmuş borcunuzMerhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır buralardayım aslında son yıllarda çok aktif olamasam da şimdi tekrar dönüyorum...
Üzerimde yüklü miktarda borç var ve ben 2 yıl içerisinde bunları bitirmenin derdindeyim.. Bazen herkes gibi bende aman bidaha mı dünyaya geleceğim diyerek sapıttığım oluyor.. Kendime bazı şımarma payları da koyarak burayı mali günlüğüm yapmaya karar verdim.. Belki birilerine moral olurum belki modum düştüğünde sizler bana moral olursunuz.. o zaman başlayalım..
Eylül sonu itibariyle borcum 635 bin...
Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır buralardayım aslında son yıllarda çok aktif olamasam da şimdi tekrar dönüyorum...
Üzerimde yüklü miktarda borç var ve ben 2 yıl içerisinde bunları bitirmenin derdindeyim.. Bazen herkes gibi bende aman bidaha mı dünyaya geleceğim diyerek sapıttığım oluyor.. Kendime bazı şımarma payları da koyarak burayı mali günlüğüm yapmaya karar verdim.. Belki birilerine moral olurum belki modum düştüğünde sizler bana moral olursunuz.. o zaman başlayalım..
İnşallah hep beraber borçsuz günleri de görelimBiraz çokmuş borcunuzinşallah kolaylıkla ödersiniz. Bu şekil yazıp kendinizi motive etme fikri güzelmiş
Güzel borç da varBunun icinde güzel borçlar varsa saymasanız da olur
Ben de hesaplasam çok borç ama kimisi ev kimisi yatırım icin çekilmiş krediler
inşallah gönlünüze göre denk gelir sıkıntısız ödersiniz..Maşallah arkadaşım biz de nasipse önümüzdeki yıl araba almayı planlıyoruz sıfır araç kampanyalarından yararlanalim dedik on odemeli geri kalan kısmı kredili.muhtemelen biz de yüklü bir borca gireriz o yüzden bu topigi takip edecegim
Niyetin var bence görürsün sonra da bizimle paylaşırsın.
Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla ödersinizMerhaba Arkadaşlar
Kesinlikle öyle.. yeni bi hayat kurmak maliyetli oluyor inşallah sizin de borcunuz biran önce biterAllah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla ödersinizbu zamanda inanın borçlanmadan bişey elde edilmiyor . Yeni evime çıktım eşyasıydı ev kredisiydi derken toplam borcum 160 bin tl
İnşallah canım bi borç bittimi diğerine gircem ,araba niyetimiz var ama oda krediyleKesinlikle öyle.. yeni bi hayat kurmak maliyetli oluyor inşallah sizin de borcunuz biran önce biter
iki kişiyseniz elele verip hepsini başarırsınız.. korkmayın borçtan başka türlü bişey yapmak mümkün değilİnşallah canım bi borç bittimi diğerine gircem ,araba niyetimiz var ama oda krediylenapalım yarı aç yarı tok yuvarlanıp gitcez .Bizi bu hale getirenler utansın geçen cüzdanıma baktım 1 lira vardı şu aralar canım sıkkın valla parasızlıktan
Sabırla herşey oluriki kişiyseniz elele verip hepsini başarırsınız.. korkmayın borçtan başka türlü bişey yapmak mümkün değil
bugün markette 50 tl harcadım
evde stoklu sigaram olduğu için harcamalarım az gibi görünüyor ama normalde böyle değil tabiki
5 gün sonra kart kesimim o zamana kadar biraz sıksam iyi olacak...
Ocak ayından sonra herşey daha güzel olacak inşallah...
Allah ağzınızın tadını bozmasın her şey gönlünüzce olsunSabırla herşey olurinsan harcamalarında kontrollü gittimi herşey ödenir gider gönül istiyor ki herşey bir anda borçsuz olsun ama olmuyor işte . Bu evden biran önce taşınmak istiyorum ama borcumuz var diye kıpırdamıyorum yerimden . Haziranda borç bitmiş olcak inşallah bebişlerde büyüdümü satar çıkarım bu evden