• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

15 ₺ attım ben de bu hafta.

Türk lirasıyla yaptığım kumbara bitince dolarla yapmak istiyorum aynısını. Şimdilik çalışmıyorum diye bu birikim yöntemini kullanıyorum. İnsanın çok zorlamıyor bu yöntem

İlerde diğer para birimleriyle denemeyi düşünüyorum

15 ₺ attım ben de bu hafta.

Türk lirasıyla yaptığım kumbara bitince dolarla yapmak istiyorum aynısını. Şimdilik çalışmıyorum diye bu birikim yöntemini kullanıyorum. İnsanın çok zorlamıyor bu yöntem

İlerde diğer para birimleriyle denemeyi düşünüyorum
bnde soyle dusundum 200tl falan olunca doviz hesabıma atıp haftalık ne kadar dusuyosa yıne onla döviz olarak hesaba atmak,zaten 10tl bıle olsa döviz atılabılıyor hesaba,fıkir olsn dıye soylemek ıstedm

bnde soyle dusundum 200tl falan olunca doviz hesabıma atıp haftalık ne kadar dusuyosa yıne onla döviz olarak hesaba atmak,zaten 10tl bıle olsa döviz atılabılıyor hesaba,fıkir olsn dıye soylemek ıstedm
Ben de şimdi brikeni dişe dokunur bi meblaya gelince tümletip bankadan gr altın alıyorum.
Senin dediğinin bir benzerini yapıyorum yani şu an

Ama bi yandan dolar biriktirmek çekti canım :süslü:

kızlar merhaba.. hadi ben de başlıyorum sizinle.. 10 tl hazırladım evde kumbaram var ama artık aktif atmıyorum diye bi kaç tl bozuk vardır dibinde.. eve gidince 10 tl atarak start veriyorum.. arada eşim de atsa ne ala, atmasa da sizinle ilerlerim ben de:) listeye beni de yazın bakemm:)

kızlar merhaba.. hadi ben de başlıyorum sizinle.. 10 tl hazırladım evde kumbaram var ama artık aktif atmıyorum diye bi kaç tl bozuk vardır dibinde.. eve gidince 10 tl atarak start veriyorum.. arada eşim de atsa ne ala, atmasa da sizinle ilerlerim ben de:) listeye beni de yazın bakemm:)

Yazdım canım hoşgeldin:))Hayırlı bereketli olsun kumbaran:)

Kızlar kumbaramızın başlangıç tarihi 22.Haziran.2018 dolayısıyla biteceği gün yani paramızı hesaplayacağımız gün Allah izin verirse 22.Haziran.2019 rğer dolar altın vs çevirirseniz isterseniz not alın 1 yılda be kadarbirikim yaptığınızı hesaplamak kolay olur emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim bu arada ben ne yapacağımı hiç düşünmedim gereksiz harcamaları bırakayım yeterki diyerek başladığımdan galiba:)) Aslında küçük bir araba alasım var ama hayırlısı bakalım.

Selam güzel hatunlar :halay: 37,30 tl attım.. 4.hafta....insallah 5.haftada da yüksek atarım :KK76:

Screenshot_20180713-142815.png

Çok hedefim yok..kumbara kumbara ...1 yılda kaç tl biriktirebiliyorum ..meraktan :işsiz:
Abur cubur çok alırdım..dağıtırdım :KK47: şimdi ayda bir :KK17:

Kızlar kumbaramızın başlangıç tarihi 22.Haziran.2018 dolayısıyla biteceği gün yani paramızı hesaplayacağımız gün Allah izin verirse 22.Haziran.2019 rğer dolar altın vs çevirirseniz isterseniz not alın 1 yılda be kadarbirikim yaptığınızı hesaplamak kolay olur emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim bu arada ben ne yapacağımı hiç düşünmedim gereksiz harcamaları bırakayım yeterki diyerek başladığımdan galiba:)) Aslında küçük bir araba alasım var ama hayırlısı bakalım.
Ben buradaki kumbara birikimi ile 2019 yaz masraflarını karşılamayı düşünüyorum. Güzel bir belki iki tatil çok iyi olur:)
Ele gelen miktarlar oldukça dolar yapmayı planlıyorum.

Bende ne yapıcağımı bilmiyorum eşim tatil yaparız dese de asla olmaz çerçeve kolye düşündüm arabayı bu yaz sonu satıp seneye yeniden almayı planlıyoruz araba için ekleyebilirim. İçimden geçen kendi şahsıma birşey almak çünkü krediyi kapatma için zaten birikim yapıyoruz.
Bu arada bugün 4 tl de oğlumun kumbarasına attım. Onlarda biriktikçe dolar alıyorum gerçi şuan dolar çok yüksek ama çok uzun vadeli aldığım için zararı olmaz

(canım ustteki msjımı kopyaladım)
gunaydın arkadasım
topık ugrak yerımız oldu o yuzden sanırım topık sahıbi yerine acıklama yapabılırım Selnurr Selnurr :KK19:
52hafta kumbarası yapıyoruz her hafta 1tl arttırarak ilerliyoruz her cuma atıyoruz 1.hafta 1tl 2.hafta 2tl seklinde bu 4.haftamız 4tl atacagız bu zamana kadar 10tl bırıkmıs oldu toplam sen 10tl atarsan bize yetısmıs olursun

bu arada fıkır olarak soylim ben cift sayı olarak ılerlıyorum oylede yapabılırsın
sekerim00 sekerim00

(canım ustteki msjımı kopyaladım)
gunaydın arkadasım
topık ugrak yerımız oldu o yuzden sanırım topık sahıbi yerine acıklama yapabılırım Selnurr Selnurr :KK19:
52hafta kumbarası yapıyoruz her hafta 1tl arttırarak ilerliyoruz her cuma atıyoruz 1.hafta 1tl 2.hafta 2tl seklinde bu 4.haftamız 4tl atacagız bu zamana kadar 10tl bırıkmıs oldu toplam sen 10tl atarsan bize yetısmıs olursun

bu arada fıkır olarak soylim ben cift sayı olarak ılerlıyorum oylede yapabılırsın
sekerim00 sekerim00
ay çok iyiymiş bende katılıyorum akşam hemen atayım :)
2 tlmi arttırıyosun canım sende

ay çok iyiymiş bende katılıyorum akşam hemen atayım :)
2 tlmi arttırıyosun canım sende
eger 1er lira arttırarak gıdıceksen 1,2,3,4 tl atıldı toplam 10tl oldu kumbaraya 10tl atarak basla canım. haftaya cuma 5tl atıcaksın yanı herkesle sonraki hafta 6 gıbı gıbı.
benım kumbaramda şöyle ılk hafta 2,4,6,8attım haftaya 10atıcam ınsAllah
hangısını ıstersen oyle yapabılırsın canım

Merhabaaa.
Ben ogrenciyim bu yil mezun olacagim insallah.
Acikcasi yillardir biriktire biriktire olusan bana gore ogrenci icin iyi sayilabilecek miktarda param var. Gecen yil calismistim o sira guzel attim. Onun disinda da harcliklarimdan ne artarsa :)
Ama son zamanalarda degil para koymak, kenardaki paralardan uc bes alir oldum. Ben de katilmak istiyorum var midir izin:)

:halay: günaydın bacılar...tam 4 ay önce birikim hesabı açmıştım.. 1900 tl olmuş.. iyi ki açmışım ..her ay vade gününde atıyorum :KK76: iş yeri kumbaramda 140 tl var (4 haftalik birikim) :olamaz: cuma günü 7 kişiye sen-ben dondurma ısmarladım :KK47: pazartesi olsunda iş yeri kumbarama para atayim :kahve:

Back