- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde soyle dusundum 200tl falan olunca doviz hesabıma atıp haftalık ne kadar dusuyosa yıne onla döviz olarak hesaba atmak,zaten 10tl bıle olsa döviz atılabılıyor hesaba,fıkir olsn dıye soylemek ıstedm15 ₺ attım ben de bu hafta.
Türk lirasıyla yaptığım kumbara bitince dolarla yapmak istiyorum aynısını. Şimdilik çalışmıyorum diye bu birikim yöntemini kullanıyorum. İnsanın çok zorlamıyor bu yöntem
İlerde diğer para birimleriyle denemeyi düşünüyorum
Ben de şimdi brikeni dişe dokunur bi meblaya gelince tümletip bankadan gr altın alıyorum.bnde soyle dusundum 200tl falan olunca doviz hesabıma atıp haftalık ne kadar dusuyosa yıne onla döviz olarak hesaba atmak,zaten 10tl bıle olsa döviz atılabılıyor hesaba,fıkir olsn dıye soylemek ıstedm
4.haftadayız kızların toplam 10tl si oldu bugun 10tl atarak baslayabılırsınız
ben de cift gıdıyorum arkadasım hesapladım yılbasına kadar 812lira bırıkıyor cıft gıdınce
kızlar merhaba.. hadi ben de başlıyorum sizinle.. 10 tl hazırladım evde kumbaram var ama artık aktif atmıyorum diye bi kaç tl bozuk vardır dibinde.. eve gidince 10 tl atarak start veriyorum.. arada eşim de atsa ne ala, atmasa da sizinle ilerlerim ben de:) listeye beni de yazın bakemm:)
Ben buradaki kumbara birikimi ile 2019 yaz masraflarını karşılamayı düşünüyorum. Güzel bir belki iki tatil çok iyi olur:)Kızlar kumbaramızın başlangıç tarihi 22.Haziran.2018 dolayısıyla biteceği gün yani paramızı hesaplayacağımız gün Allah izin verirse 22.Haziran.2019 rğer dolar altın vs çevirirseniz isterseniz not alın 1 yılda be kadarbirikim yaptığınızı hesaplamak kolay olur emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim bu arada ben ne yapacağımı hiç düşünmedim gereksiz harcamaları bırakayım yeterki diyerek başladığımdan galiba:)) Aslında küçük bir araba alasım var ama hayırlısı bakalım.
aynen canım 5tl onumuzdeki hafta. toplam 1yıl yani 52haftada bitecek ınsAllahŞimdi sizi yakalamak icin 10 tl attim.önümuzdeki hafta 5. Hafta galiba. 5tl mi atacagim
Bitince ne kadar paramiz olacakaynen canım 5tl onumuzdeki hafta. toplam 1yıl yani 52haftada bitecek ınsAllah
1378tlBitince ne kadar paramiz olacak
ay çok iyiymiş bende katılıyorum akşam hemen atayım :)(canım ustteki msjımı kopyaladım)
gunaydın arkadasım
topık ugrak yerımız oldu o yuzden sanırım topık sahıbi yerine acıklama yapabılırım Selnurr
52hafta kumbarası yapıyoruz her hafta 1tl arttırarak ilerliyoruz her cuma atıyoruz 1.hafta 1tl 2.hafta 2tl seklinde bu 4.haftamız 4tl atacagız bu zamana kadar 10tl bırıkmıs oldu toplam sen 10tl atarsan bize yetısmıs olursun
bu arada fıkır olarak soylim ben cift sayı olarak ılerlıyorum oylede yapabılırsın
sekerim00
eger 1er lira arttırarak gıdıceksen 1,2,3,4 tl atıldı toplam 10tl oldu kumbaraya 10tl atarak basla canım. haftaya cuma 5tl atıcaksın yanı herkesle sonraki hafta 6 gıbı gıbı.ay çok iyiymiş bende katılıyorum akşam hemen atayım :)
2 tlmi arttırıyosun canım sende