- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
Allah rahmet eylesinKızlar ben halamı kaybettiğim için şimdilik katılamayacağım. Daha sonra katılmak isterim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesinKızlar ben halamı kaybettiğim için şimdilik katılamayacağım. Daha sonra katılmak isterim ama
Teşekkür ederim, amin...Allah rahmet eylesin
Şuan buna ayıracak zamanım yok kusura bakmayınMiyav_su sizde okumaya katılmak ister misiniz
okuyabildiğin kadar oku canım yatağa girdiğinde de oku ozaman sakin oluyorBir anda oldu her sey.
İşsiz kaldik.
Herkese borcluyuz.
Birikimimiz yok.
Şu an 5 Kuruş bile değerli benim için.
Hikayenizi okudum, cok etkilendim. Masaallah. Iyiliginiz devam etsin insaallah "son izci."
Dun denedim, 300 salavat bile okuyamadim, ben nerdee 1000 nerde... Evde cok hareketli bir cocugum var, o da okumama engel... Bakalim denemeye calisiyorum yine de.
Allah hepimizin durumunu iyiye cevirsin, dualarını kabul etsin. Amin.
konudaki dualarıKızlar bizim de paramızın hiç bereketi yok, burda anlatsam inanamazsınız bereket için ne okunabilir
son izci merhaba ALLAH tüm hayırlı dualarınızı nasip etsin size paylaşımınız için teşekkür ederim vakia sursini her akşam bir kere mi okudunuz sadec bir tanemi
Merhaba son izci yazdıklarını okudum. Allah razı olsun senden. Özelden mesaj atamıyorum ulaşırsan çok sevinirimHer akşam devam canım
Ben 3 yıldır okurum nerdeyse hala sende oku canım hayırla duaların kabul olsun canım