- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
Canim salavati fatihi cuma gecesi okunması gerekiyormuş galiba sen hangi gün okudunBen birkez yapmıştım çok şükür RABBİM o isteği mi gerçekleştirdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim salavati fatihi cuma gecesi okunması gerekiyormuş galiba sen hangi gün okudunBen birkez yapmıştım çok şükür RABBİM o isteği mi gerçekleştirdi..
Ben her hangi bir gün okumuştum ama cuma okunması tabi daha tesirli ve iyidir bacım..Canim salavati fatihi cuma gecesi okunması gerekiyormuş galiba sen hangi gün okudun
amaç güncel kalması sizi neden rahatsız ediyor , rahatsız ediyorsa bakmazsınız olur biter . yorum yapıp üstlere taşımaya devam edeceğimkonuyu takibe alın kaybetmek istemiyorsanız.sürekli üstlere taşıyan kişi aynı kişi.amaç ne anlamadım.
bakın şimdi aynı yorumu tekrar yapacağımsayfalar dolusu yazılmış.hep tekrar mesajlar.bu nedir abi
tekrar yorum yapıyorum abi Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedsayfalar dolusu yazılmış.hep tekrar mesajlar.bu nedir abi