Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen salavat çekmeye devam ediyormusun hergün canım benm..Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
hergün okumaya çalışıyorum ablacım ama bazen iş yerinde çekmeye zamanım kalmıyor eve gidince de yorgunluktan bayılıyorum sen peki okuyor musunSen salavat çekmeye devam ediyormusun hergün canım benm..
Bende okumaya çalışıyorum ama hiç 1000 tane okuyamıyorum hergün.. ☹ Bende şimdi hatim okumaya niyetlendim cnm hatim yaptıntan sonra edilen dua ret edilmeyen dualar arasında oluyormuş yanı kesin kabul dua oluyormuş yeni öğrendim..hergün okumaya çalışıyorum ablacım ama bazen iş yerinde çekmeye zamanım kalmıyor eve gidince de yorgunluktan bayılıyorum sen peki okuyor musun
bende duymuştum ablacım Allah dualarını dualarımızı kabul etsin inşallahBende okumaya çalışıyorum ama hiç 1000 tane okuyamıyorum hergün.. ☹ Bende şimdi hatim okumaya niyetlendim cnm hatim yaptıntan sonra edilen dua ret edilmeyen dualar arasında oluyormuş yanı kesin kabul dua oluyormuş yeni öğrendim..
Amin amin amin inşallah cümlenizin de canımbende duymuştum ablacım Allah dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah