Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sıkıntın var senin güzel bacım anlat dök içini üzülme ALLAH bizimle beraber.. RABBİM ne sıkıntın varsa gidersin inşallah..vakıa suresini ben her gün okuyorum. aynı şekilde yasin de. telefondan okuyorum gerçi bazen abdestsiz okudugum oluyor. hatta regl olunca da okudum:/ dua etmeyince kötü hissediyorum.
kızlar bana da dua eder misiniz? redvelvetin kalbinden geçen hayırlısıyla kabul olsun diye. lütfen ben her gün okuyorum kendim alıskanlık edindim ama sizlerden de dua almak o kadar iyi olur ki.
Ve aleykum selam.. Hoşgeldin..Vakıa süresinin faydalarını gördünüz mü peki canım..selamün aleykum ben yeni geldimyazılanın cogunu okudum MAŞALLAH ne güzel dualarınız kabul olmuş bende cok severek okudugum sure vakıa
Allah razı olsun canım görüstügüm biri var ama niyetinden hislerinden emin olamıyorum. çok üzülüyorumNe sıkıntın var senin güzel bacım anlat dök içini üzülme ALLAH bizimle beraber.. RABBİM ne sıkıntın varsa gidersin inşallah..
Elhamdülillah yani öyle mucize yaşamadim sadece sever ek okuyorumVe aleykum selam.. Hoşgeldin..Vakıa süresinin faydalarını gördünüz mü peki canım..
Elhamdülillah yani öyle mucize yaşamadim sadece sever ek okuyorum sürekli okunuyamuyorum
Hiç üzülme canım ALLAH dan hayırlısını iste hayırlı ise iyi olsun de hayırsız ise hayırlı eyle de.. RABBİM herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin canım..Allah razı olsun canım görüstügüm biri var ama niyetinden hislerinden emin olamıyorum. çok üzülüyorum
Allah razı olsun canım.. inşallahHiç üzülme canım ALLAH dan hayırlısını iste hayırlı ise iyi olsun de hayırsız ise hayırlı eyle de.. RABBİM herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin canım..
Çok teşekkür ederim, inşallah benim de güzel geçer. Aşırı stres yapıyorum, her şey kötü olacakmış gibi geliyor şu an. İnşallah dediğiniz gibi güzel geçer de kurtulurum artık şu okuldan :)Allah zihin açıklığı versin, finallerinde sınavlarında şans senden yana olsun. son dönemimi hatırlıyorum ben de 7 dersin 4ünden kalmıştım, okul bitmeyecek uzayacak gibi geliyordu. çok dua etmiştim nasıl olduysa ben 2sini versem yeter birini tek derse bırakırım birini yaz okulunda alırım derken 4ünü birden bütünlemede vermistim hem de yüksek notlarla gecmistim.
maşallah sizin adınıza çok ama çok sevindim hergün 1000 tane mi okudunuzMaddi durumlar da daha iyiye gidiyor sayılır cok şükür olsun.