- Konu Sahibi aysecikcik
-
evet canim ben kullaniyorum en azindan. ve cok seviyorum, en sagliklisi da cam zaten. celik yada teflon zehirleme ihtimali yüksek maddeler. ayrica celik tencereyi asiri isiyda kullanmak ce yine celik kasigi tencerede kullanmak yemegi karistrimak da sagliksiz.
cam catlamiyor ,merak etmeyin. ama alisana kadar düsük isida pisirin. göreceksiniz farki. hem lezzetini de artiriyor
istediğin her yemeği yapabilrisin borcamda
biz genelde fırın yemeklerini (köfteli patatesli bezelyeli tavuklu mantarlı vs) borcamda yaparız altı hiçbişeyle kaplanmaz yemekler biraz kaynadıktan sonra üzerini ört ki kapağı yada aleminyum folyo ile üzeri kurumasın a.s.
Borcamda firin yemmeklerini pisiriyorum, üzr
erini de folya kapliyordum ama artik folyo yerine firin icin yagli kagit ile kapliyorum.
Folyo isininca kansorojön oldugunu ögrendim. Yagli kagidi da firinim kirlenmesin diye kapliyorum.
Bazi borcamlarin zaten kendi cam kapaklari var onu kullaniyorum.
Borcami bazen 250 derecede bile kullaniyorum bir sey olmuyor. Yikarken de sert kirlerden dolayi önce islatiyorum ki cizilmesin, kirler cabuk temizlensin diye...
Camdan firin tepsisinde sadece altina yagli kagit kullaniyorum, o da sadece pohaca yaptigimda. Onun disinda altina bir sey kullanmiyorum..
değerli açıklamaların için çok teşekkürler canım...birşey soracağım...sen pastalarını da mı borcamda yapıyorsun?...nasıl oluyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?