borcam

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
34
Kizlar dert degil cok sukur borcamlarinizi nasil temizliyorsunuz keklerde degilde yemeklerde kalintilar kaliyor napsam temizlenmiyor camasir suyu cif yag cozucu hic biri ise yaramadisiz nasil temizliyorsunuz

Kaynar suda bekletip limon ve karbonatla ovuyorum yine de eskiyince kendiliginden su lekesi gibi lekeler oluyor.

Dasty sıkıyorum, beş dkya terrrrtemiz haha..Dasty sanırım galiba avrupada var ama..

Kaynar su ve bulaşık deterjanı döküp bekletiyorum. Daha sonra süngerin sert kısmıyla yıkıyorum.

Kaynar su cif kesin cozum 2 saat bekletip yikiyorum tertemiz oluyo tel hic kullanmam ciziyo

asla tellemeyin cunku ciziliyor ve bi sure sonra kalintilar o ciziklerin arasina yerlesip cikmiyor. ben sicak su ve cif ile ovup 15-20 dk bekletiyorum daha sonra bulasik sunerinin sert yeri ile cok bastirmadan temizliyorum.rahatca cikiyor kalintilar

Kaynar suda bi kac saat dursun bulasik deterjaniyla beraBer ..Offf borcam ne gibi bir sorun isgal eder bilemedim ki ..Siz biraz beceriksiz olabilir misibiz acaba

Kaynar suda bi kac saat dursun bulasik deterjaniyla beraBer ..Offf borcam ne gibi bir sorun isgal eder bilemedim ki ..Siz biraz beceriksiz olabilir misibiz acaba
Abartmayın isterseniz sadece fikir almak istedim konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin buraya yazdim dert degil dedm zaten

Borcamın içine o lekelerin, kalıntıların olduğu yere kadar su koyun dilerseniz çok az da bulaşık deterjanı ilave edin ve ocakta en fazla 5 dk. kaynatın. Bakın görün nasıl geçecek o lekeler, kalıntılar. Öyle sıcak su da saatlerce bekletmenize, tellemenize gerek bile kalmayacak. Benim bulduğum bir çözüm yolu.. (Muhakkak böyle yapanlarda vardır ama ben daha önceden görmedim, duymadım)

Ben en son ne yediğinizi merak ettim doğrusu :))
Her neyse
Ben nasıl yaptığımı anlatıyım
Önce borcamı ıslayıp yumuşattıktan sonra bulaşık süngerinin arkasındaki sert kısmıyla ovarak bütün kalıntıları akıtıyorum daha sonra sıcak suya katılmış bulaşık deterjanı + olmazsa olmazım domestos karışımı ile yıkıyorum ve arkasından duruluyorum. Bu basit işleme direnebilen inatçı kir görmedim sizde niye öyle oldu anlamadım.

Abartmayın isterseniz sadece fikir almak istedim konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin buraya yazdim dert degil dedm zaten

Peki ,beceriksiz agir olmus evet ,pratik degilsiniz olabilirmis .. Neyseki kk buldu yine bi cozum

Bulasik makinesinde yikiyorum cok yer kaplamasina ragmen cunku hic kalinti kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…