- 21 Eylül 2014
- 45
- 5
- 39
-
- Konu Sahibi marladebana
Ben yaptirmadim ama yaptirirsam kesinlikle ondan başkasını düşünmem . ücretleri 7bin civarı diye biliyorum .Siz yaptırdınız mı? Ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Cok dogru bir karat,ben ameliyatimi oldum,3.ayindayim ,Bora bey Harika bir doktor,nr istedigini søylemen yeterliBen de uzun araştırmalar sonucu bora bey de karar kıldım.Hafta içi randevu alıp gidecektim.Ama burdaki yorumlar kafamı karıştırdı.Oldukça büyük bir burnum var özellikle ucu .Kredi çekip ameliyat olacağım eger sorun olursa düzelttirmem de imkansız.Karataş hastanesinde artık bora bey.Gidip gitmemek arasın da kaldım.
Nolur yanlış anlama karar senin kararın ama ben insanlar pişman olsun istemiyorum .bora bey den vazgeçtim.Ufuk Bilkay'da yaptırmaya karar verdim.Ameliyattan zor olan bence bu karar aşaması.Ama ufuk beyin hastalarıyla iletişime geçtim.Çok doğal ve güzel burunlar olmuş.Ön görüşme için 2 haftaya gün verdi.Umarım çok istemez:)
Ufuk bey izmir in en iyi hocalarından biri.Daha önce ege üniversitesindeydi.3yıl önce yaptırmaya karar vermiştim yine ona yönlendirmişlerdiç.Ama başka sağlık sorunlarınımdan ötürü vazgeçtim.Forumdaki resimler yanıltmasın seni ben daha önce ameliyat olmuş 2 3 kiliyle görüştüm.Bilmesem estetik olduğunu anlamazdım.Çünkü benim istediğim küçük ama doğal bir burun.Nolur yanlış anlama karar senin kararın ama ben insanlar pişman olsun istemiyorum .
Bahsettiğin doktorun adını ilk defa senden duydum google görsellerde arattim . Bu buruna hiç güzel değil ki .
Belki sevdiğimiz burun tarzı farklıdır ama resmen ben estetiğim diye bağırıyor bu burunlar
son durumunuz nedir bende bora beyde ameliyat düşünüyorum. siz ameliyat oldunuz muBen de uzun araştırmalar sonucu bora bey de karar kıldım.Hafta içi randevu alıp gidecektim.Ama burdaki yorumlar kafamı karıştırdı.Oldukça büyük bir burnum var özellikle ucu .Kredi çekip ameliyat olacağım eger sorun olursa düzelttirmem de imkansız.Karataş hastanesinde artık bora bey.Gidip gitmemek arasın da kaldım.
merhaba ufuk beyde ameliyat oldunuz mu? toplan ücret ne kadar ödediniz ve ne kadar süre sonraya randevu verdibora bey den vazgeçtim.Ufuk Bilkay'da yaptırmaya karar verdim.Ameliyattan zor olan bence bu karar aşaması.Ama ufuk beyin hastalarıyla iletişime geçtim.Çok doğal ve güzel burunlar olmuş.Ön görüşme için 2 haftaya gün verdi.Umarım çok istemez:)
merhaba ufuk beyde ameliyat oldunuz mu? toplan ücret ne kadar ödediniz ve ne kadar süre sonraya randevu verdi
hayır maalesef olamadım henüz.çok yogun bir işim var izin olayını halledemedim.Ufuk bey de karar kıldım ünkü onbeş gün sonra işe başlayabilirsin dedi.kırmadan yapıyormuş cünkü.Fiyatıda 7 bin civar.net birşey söylemedimerhaba ufuk beyde ameliyat oldunuz mu? toplan ücret ne kadar ödediniz ve ne kadar süre sonraya randevu verdi
Sezgin öztürk yada bora karaalide karar kılıcam sanırım bende. Mart ayı boyunca iznliyim iznimi degerlendiricemhayır maalesef olamadım henüz.çok yogun bir işim var izin olayını halledemedim.Ufuk bey de karar kıldım ünkü onbeş gün sonra işe başlayabilirsin dedi.kırmadan yapıyormuş cünkü.Fiyatıda 7 bin civar.net birşey söylemedi
hadi inşallah istediğiniz gibi olur.En önemli kısmı doktora karar vermek zaten.gerisi şansE
Sezgin öztürk yada bora karaalide karar kılıcam sanırım bende. Mart ayı boyunca iznliyim iznimi degerlendiricem
Emailiniz nedirMerhaba
Benım doktorum Bora Karaali .cok memnunun tüm süreçlerden,ameliyat olalı 3 ay oldu,profosyenel,samimi çok keyıfli.mail ile fotoğrafta gönderebilirim.bu arada çok araştırarak seçtim ve iyi ki doğru bir karar verdim,darısı başına:)
Ben özel den görebilirmiyim burnunuzuCok sevinirim , özelden yazdım
Bende özel den görebilirmiyim burnunuzu ve doktoru uzun ismi neydi acabaBen özel den görebilirmiyim burnunuzu