- Konu Sahibi marladebana
-
güzel olmuş canım doğal sağlıcakla kullan ne kadar ödedin acaba9 günlük
merhaba son durumunuz nedir acaba??Teşekkür ederim .3000 lira ödeme Yaptım
Bora karaali yi mi? Benim bi tanıdığım oldu 7 yıl önce graö düşme yok bende oldum senden kaynaklıdır o :)Burnumun ucu düştü kızlar.ayrıca sağ tarafımdada çökme var .ilerde yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum .ve bora beyi hiç tavsiye etmiyorum
Benim hem et be kemik eğriliği düzeltildi hemde estetik oldum :)merhaba sadece estetik amaçlı mı ameliyat oldunuz yoksa burun içine bir şeyler de yapıldı mı?ben de bu iki doktor arasında kararsızım gerçekten.burun içerisine tampon yerleştirildi mi acaba?
Benim ameliyatımın 6.günü bu arada :)merhaba sadece estetik amaçlı mı ameliyat oldunuz yoksa burun içine bir şeyler de yapıldı mı?ben de bu iki doktor arasında kararsızım gerçekten.burun içerisine tampon yerleştirildi mi acaba?
FotografınıZ varmı hiç düşmesinin sebebi neymiş ki6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldiNeyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .
Uç kısmı tombikti dedğinde ne kadarlıktı burnu? Her doktordan mutlaka bi şikayet var. En az Bora Karaalide. Tanıdığım kişiler çok memnun benimde 22. Günüm olmasına rağmen dışardan gelen tepkiler o kadar güzel ki, bende bayılıyorum şuan ki haline bile . Ege bölgesinde en az şikayet olan Bora Bey çok araştırdım olmadan önce hastalarıyla irtibata geçtim. Kaldı ki Türkiyenin en iyilerinde bile şikayet var birazda şans işi sanırım. Buraya karalamak için giren sahte hesapta çok örneğin buBora beyden arkadasım cok memnundu ben onun burnunu cok begenmemiştim uc kısmı cok dombikti neyse arkadssım ısrarla kendi doktorunu bana tavsiye etti inceledim fln sayfasını herkese aynı burunu yapmış . Daha doktora karar vermedimde burdaki 2 yorum tamamen içimi çürüttü o doktoru eledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?