Bora karaali adım adım fotoğraf ve tüm yaşananlar

Burun estetiğinde Yaşananlar nelerdir?

• Ankete Katılan
    21

marladebana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar .bu forumu korkularımı yenmek ve sizlere biraz da olsa yardımcı olabilmek için açtım . Çünkü maalesef ameliyata doktora karar verme Sürecinde insan kendi gibi aynı sorunu olan insanlara ,tavsiyeye ve bilgiye Muhtaç oluyor .ben 4 Mayıs'ta Dr Bora karaaliye ameliyat günü almıştım .ilk randevumuz 5 dk anca sürdü .muayine ücreti ödemedim . Burnumun içine baktı .3000 lira fiyat verdi bana operasyon için . Buraya kadar herşey yolunda gitti .taki ameliyat sabahına kadar .4mayıs Sabahı uyandım aynaya baktım ve gözlerimde ki korkuyu gördüm .kendimi hazır hissetmediğim için vazgeçtim .üztelik beni mükemmel bir yaz bekliyordu .çünkü Ocak Ayında Göğüs büyütme ameliyatı olmuştum ve bu benim bikinilerini rahat rahat giyebileceğini ilk yazım olacaktı. bunun tadını çıkarmak varken ağrıyı sızıyı gözüm yemedi .vazgeçtim. Mükemmel bir yazın ardından tekrar tüm cesaretimi topladım ve Yüzüm kızlara kızlara tekrardan Bora beyin karşısına çıktım. Ikinci randevudan sonra hastanede kan testlerim yapıldı.burnumun fotoğrafı Çekildi .bunlar içinde hiçbir ödeme yapmadım .yine aynı fiyata yani 3000 liraya 14 Eylül için ameliyat günü aldım. Ameliyatıma 5 gün kaldı. Yine bende bir heyecan bir panik hali var. Ama bu sefer kararlıyım kesin Olacağım .can kopal ve Bora Karaali Arasında kalmıştım .sonucu hep birlikte görücez .adım adım tüm yaşananları ve fotoğrafları burda sizlerle paylaşmaya çalışacağım .bana şans dileyin

Siz gogus ameliyatı olmussunuz ki cok daha zor bi ameliyat tecrubelisiniz bence korkmayın cok basit olucak onun yanında :) gogus u ne kadara nerede oldunuz? memnunmusunuz

merhaba sadece estetik amaçlı mı ameliyat oldunuz yoksa burun içine bir şeyler de yapıldı mı?ben de bu iki doktor arasında kararsızım gerçekten.burun içerisine tampon yerleştirildi mi acaba?

Burnumun ucu düştü kızlar.ayrıca sağ tarafımdada çökme var .ilerde yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum .ve bora beyi hiç tavsiye etmiyorum

Sadece estetik amaçlıydı operasyonum. Ve evet tampon yerleştirildi ama 1 hafta sonra dikişlerle birlikte çıkarıldı

6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldi Neyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .

Bora beyden arkadasım cok memnundu ben onun burnunu cok begenmemiştim uc kısmı cok dombikti neyse arkadssım ısrarla kendi doktorunu bana tavsiye etti inceledim fln sayfasını herkese aynı burunu yapmış . Daha doktora karar vermedimde burdaki 2 yorum tamamen içimi çürüttü o doktoru eledim

FotografınıZ varmı hiç düşmesinin sebebi neymiş ki

Uç kısmı tombikti dedğinde ne kadarlıktı burnu? Her doktordan mutlaka bi şikayet var. En az Bora Karaalide. Tanıdığım kişiler çok memnun benimde 22. Günüm olmasına rağmen dışardan gelen tepkiler o kadar güzel ki, bende bayılıyorum şuan ki haline bile . Ege bölgesinde en az şikayet olan Bora Bey çok araştırdım olmadan önce hastalarıyla irtibata geçtim. Kaldı ki Türkiyenin en iyilerinde bile şikayet var birazda şans işi sanırım. Buraya karalamak için giren sahte hesapta çok örneğin bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…