Booooooooooooolciiiiiiiiiiii ! !! ! Burdayııımmmm ...

nişanlın marmarisli mi... e orda eşinin akrabaları falan olacak bir nevi yalnız kalmazsın sen

eşim zonguldaklı marmariste çalışıyor 11 seneden beri...İşte arkadaşları varda hepsi bekar eşleri yook...müdürünün eşi var oda benden yaşcaa büyük bende yalnızım yaniii..

amin gülüm amiin amiin.. inşaaallah...senin içinde aynı dualarım... inşaallah rabbim eşinin gözünde her daim kıymetini artırsın sevgini artırsın kalbini kalbi giibi sevsin.. ve aşık etsin sizi birbirinize... elilik zor mu demişsin... anlatılmaz yaşanır bişi... eşimle aramda 4 yaş var.... erken evlendim ama çok şükür yaaa iyi ki de evlenmişim bu adamla diyorum :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :) inşallah bende sen gibi iyi ki evlenmişim deriim şimdilik çok şükür bir pişmanlığım yoook inşallah ilerde de olmaz...Nasıl vakit geçiriyorsun evde ne ile meşgulsün gündüzleri :benim düşündüğüüm bu nasıl vakit geçirebilirim diye...Ben çok sulu gözüüm kesin evliliğimin ilk günleri ailemin uzaklığı yüzünden oturur ağlar dururum

evlilik garip ama güzel bişi... mutlu bişi... bazen hüzünlü bazen çok mutlu bazen onu kalbine sığdıramazsın bazen bişeye kızıp onu alıp yere fırlatasın gelir... işte böylebi çelişki evlilik.. ama diyorum ki eğer mutluysan onunla bu kızdığın anlar daha az olur ve görünmez gözüne ama aşk yoksa sevgi yoksa üstüne üstlük saygı da yoksa..çok zor o evliliğin sadece imzadan ibarettir...

amiiin inşaallah .. dersin dersin inşaallah gülüm... bi ilişki başından belli eder kendini şu an nişanlınla aranda eksik olan bişi var mı mesela... önce onu tesbit et... ne olabilir mesela samimiyet ilgi alaka şefkat..dürüstlük vs... birsürü sayarız ... bu duyguları ber mutlu yaşayabiliyor musunuz.. tabiki de hiç bi insan dört dörtlük diğil ufak tefek hata kimde yok ki...

çok haklısın...bak şimdi özledim aşkımı sarılıp öpesiim geldii :) İyi ki hayatımda o var...

Allaha şükür birbirimize olan sevgimiz samimiyetimiz şefkatimiz dürüstlüğümüz var...Saygı sevgi çercevesinde herşey çok şükür...

aile bu ..ağlanmaz mı... ağlanır elbet... özlersin babana kapı açmayı... annenin terlik fırlatmalarını kardeşinle gece yarılarna kadar oturup konuşmayı film izlemeyi... özlemez mi insan eksik hissediyor ilk zamanlar kendini... etrafında ne olup bittiğini anlamıyor sadece yaşıyor oluyor ve bu arada gözler hep ıslak tabi... bazen eşin yakalıyor seni gecenin bir yarısı balkonda sessiz sessiz hıçkırışlarını bazen ağlaya ağlaya yemek yapıyorsun... bazen gece uyandığında eşine garip garip bakıp bu adam kim yaa burası neresi allahım nerdeyim dediğin zamanlar çok oluyooor hemde çoook ...ilk aylar özellikle evliliğin...

söylediklerin film şeridi gibi geçiyor gözlerimden hayal edebiliyorum kendimi.. peki ablacım napıyorsun nasıl vakit geçiriyorsun sabah kaçta kalkıyon neler yapıyosun evde akşama kdr:)

Allaha şükür birbirimize olan sevgimiz samimiyetimiz şefkatimiz dürüstlüğümüz var...Saygı sevgi çercevesinde herşey çok şükür...
çok şükür... öyle sevindim kiii... evlilikte olması gereken başta bu gülüm samimi..ilgi ve alakayla şefkatle süslenmş bir sevgi.... rabbim daim etsin inşaallah.... ben zorluk çekmedim mi... çektim.. annemi öyle özledim ki... bazen çocuk gibi sarıldım eşime ağladım anne annnneeee annnnneeeeee
diye bak yazarken bile gözlerim doluyor yaa ooooooofffff ağlatcan sen beni bu gece

Ağlama yaaa kıyamam her kıza nasip olmaz baba evinden telli duvaklı alnının akıyla çıkmak...Üzülme benimd ekimsem yook işte bak canımız sıkıldığında böyle sohbet ederiz hep

yani demek istediğim eşin destek olunca bu dönemleri daha kolay atlatabiliyorsun.... o yüzden gerektiğinde idare edebilecek geniş çerçeveli şefkatli bi adam olmalı kocan.... önceleri evliliğe alışmak tabiki zor oldu.... ev işleri dersen ben anneciğimin dizinin dibinde sıcak sudan soğuk suya değmemiş bi kız olarak büyüdüğm için ev işleri çok zoruma gitti yaa sormaa bi kızım olursa çocukken ona öğreticem ev işlerini... evde bazen sıkıldığım zamanlar oldu...belki de balkondan tanımadığım insanlara saatlerce baktığım bilmediğim bir sokağı saatlerce izlediğim oldu.. hep arkadaşlarımı..alışveriş yaışlarımı falan hatırlayıp sıkıldığımda oldu ama belli bi vakit geçmesi gerekiyormuş bazı şeyleri öğrenebilmem için...

bende sen gibiyim nazlı büyüdüm...her işi annem yapıyodu anlattıkların benim yaşam tarzımı anlatıyo sankii :) Eşiim şimdiden bile çok destek yardımcı oluyor sağolsuun...Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Ağlama yaaa kıyamam her kıza nasip olmaz baba evinden telli duvaklı alnının akıyla çıkmak...Üzülme benimd ekimsem yook işte bak canımız sıkıldığında böyle sohbet ederiz hep
haklısın canım o da doğru tabi...kader kısmet işte...çok şükür elhamdülillah....artık sohbet ederiz tabi :) gurbet bu katlanacak güç var demek ki sende de rabbim böyle yazmış alın yazını.... canım şöyle benim iş hayatımda olmuştu belki de bu yüzden bu kadar sıkılmıştım evliliğin ilk günlerinde ... ama sonradan aladım ki... gerçekten kadının fıtratı çalışmakla çok yıpranıyor... hemde çook maddi manevi... kadınlar çok duygusal... her konuda ruhları çok hassas olduğu için iş hayatına göğüs germek çook zor....

kesinlikle ablacım...bencede bir kadının görevi eşine çocuklarına evine bakmak..Hadi maddi sıkıntı varsa neysede eşine destek amaçlı çalışılır ama keyfi için ne bilim ben doğru bulmuyorum...Kadın yorgun argın eve gelicek yemekti temizlikti ne çocuğuyla nede eşiyle doğru düzgün ilgilenebilecek... benim eşim beni çalıştırmak istemiyor benimde niyetim yook zaten. ilerde ne olur bilemem tabii

neyse ablacım sabah oldu nerdeyse ben kaçayım yavaş yavaş yarın görüşürüz inşallah çok memnun ve mutlu oldum senin tanıştığıma konuştuğuma :) Hayırlı geceler Allaha emanet ol

gülüm kusura bakma net gittiii

tuba var ya aynen bende senin gibi düşünüyorum ama bunu mesela açık açık bi topikte başlık kullansak bizi topa tutar bence bazı bayanlar

bi kadın hizmetçi mi onunişi ev yemek çocuk olsun düşüncesinde çoğu bayan buda bu bozuk sistemin bir oyunudur aslında kadınlar üzerinde oynanan

tuba var ya aynen bende senin gibi düşünüyorum ama bunu mesela açık açık bi topikte başlık kullansak bizi topa tutar bence bazı bayanlar

aynen ablacım.. biz bunu senle yarın uzun uzun konuşalım bu konuyuu gerçi daha konuşcakk çok konu var senle :) ama şimdi ben müsadeni istiyim sende yat dinlen sabah eşini uykulu uykulu karşılama :) öptüm senii iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…