- 17 Şubat 2013
- 263
- 1
-
- Konu Sahibi tecrubesiz
çocuğum yok... hamileydim ama düşük oldu canımkısmet olmadı işte inşaallah hayırlısıyla olur diyelim
gülüm benim yaa.. aynı benim durumum işte... :)bende aynı senin gibiydim o anları biliyorum o duyguları... aynı şeyleri yaşadım... inşaallah çok mutlu olursun... inanamazsın ne streslerle evlendim....ama öyle olmuyor hiçbişi.. hiç üzülme...bende çook memnun oldum benden büyüksün anladığım kadarıyla o yüzden abla diyim :) aynen öyle evlenince öyle oluyor bende marmarise gelin gidicem 2 ay kaldı düğünüme...Hüzünle mutluluğun aynı anda yaşandığı duyguları yaşıyorum anlayacağın...Ailemden ayrılmak çok zor geliyoor aklıma geldikçe gözlerim doluyoomarmariste tanıdığım kimsem yook...Ne yapıcam evde tek başıma bilmiyorum...
gülüm benim yaa.. aynı benim durumum işte... :)bende aynı senin gibiydim o anları biliyorum o duyguları... aynı şeyleri yaşadım... inşaallah çok mutlu olursun... inanamazsın ne streslerle evlendim....ama öyle olmuyor hiçbişi.. hiç üzülme...
aydınlatıyım seni bariii :) canım kardeşim... öncelikle herşei düşünmemeye çalış stres yapmadan bu düğünhazırlıklarının tadını çıkar mutluluğunu yaşa.... eşim diyarbakırlı değil... mersinli....işi burda olduğu için diyarbakıra geldik mecburen ben ki konya dışına çıkmamış bi garip ... allahım nerelere gidicem beni neler bekliyor acaba diye hayıflanırken herşey olup bitti işte şimdi şu alttaki yazan tarihe bakıyorum da 1 yıl 5 ay.. 19 gün olmuş tam tamınadiyarbakıra mı gelin gittin..? Neler yapıyorsun evde tüm gün evliliğin ilk günleri zor oldu mu beni aydınlat hadi :)
aydınlatıyım seni bariii :) canım kardeşim... öncelikle herşei düşünmemeye çalış stres yapmadan bu düğünhazırlıklarının tadını çıkar mutluluğunu yaşa.... eşim diyarbakırlı değil... mersinli....işi burda olduğu için diyarbakıra geldik mecburen ben ki konya dışına çıkmamış bi garip ... allahım nerelere gidicem beni neler bekliyor acaba diye hayıflanırken herşey olup bitti işte şimdi şu alttaki yazan tarihe bakıyorum da 1 yıl 5 ay.. 19 gün olmuş tam tamına