Booooooooooooolciiiiiiiiiiii ! !! ! Burdayııımmmm ...

geldiiiim burdayıııımmm bende açmıştım ama neyse sağlık olsun :)

eşim nöbetli çalışıyor... bu gece nöbette.... o yüzden bende yerimdeyim işte kk da :)

hmmm...iyi bakalım çocuğun var sanırım öyle okumuştum..Kaç aylık yavrun :)

ismim Halime... çok memnun oldum tubacım... memleketim konya bende çooook uzaklardayım şimdi memleketimden.... evlenince eş nereye sen oraya oluyorsun işte gülüm

çocuğum yok... hamileydim ama düşük oldu canım kısmet olmadı işte inşaallah hayırlısıyla olur diyelim

bende çook memnun oldum benden büyüksün anladığım kadarıyla o yüzden abla diyim :) aynen öyle evlenince öyle oluyor bende marmarise gelin gidicem 2 ay kaldı düğünüme...Hüzünle mutluluğun aynı anda yaşandığı duyguları yaşıyorum anlayacağın...Ailemden ayrılmak çok zor geliyoor aklıma geldikçe gözlerim doluyoo marmariste tanıdığım kimsem yook...Ne yapıcam evde tek başıma bilmiyorum...

bolulusun öyle mi... :) ne güzel... bende 22 yaşındayım... ve şuan da diyarbakırda yaşıyorum

diyarbakıra mı gelin gittin..? Neler yapıyorsun evde tüm gün evliliğin ilk günleri zor oldu mu beni aydınlat hadi :)

gülüm benim yaa.. aynı benim durumum işte... :)bende aynı senin gibiydim o anları biliyorum o duyguları... aynı şeyleri yaşadım... inşaallah çok mutlu olursun... inanamazsın ne streslerle evlendim....ama öyle olmuyor hiçbişi.. hiç üzülme...

amin Allahım cümlemizi mutlu mesut etsin...Valla bilmiyorum nasıl olur ne olur ne gider diye...

diyarbakıra mı gelin gittin..? Neler yapıyorsun evde tüm gün evliliğin ilk günleri zor oldu mu beni aydınlat hadi :)
aydınlatıyım seni bariii :) canım kardeşim... öncelikle herşei düşünmemeye çalış stres yapmadan bu düğünhazırlıklarının tadını çıkar mutluluğunu yaşa.... eşim diyarbakırlı değil... mersinli....işi burda olduğu için diyarbakıra geldik mecburen ben ki konya dışına çıkmamış bi garip ... allahım nerelere gidicem beni neler bekliyor acaba diye hayıflanırken herşey olup bitti işte şimdi şu alttaki yazan tarihe bakıyorum da 1 yıl 5 ay.. 19 gün olmuş tam tamına

ben başka şehirliyim eşim başka şehirli ve ben başka bi şehire hiiiiiç akrabanın a sı bulunmayan bi yerde ev kurdum yuva kurdum.. anlıyacağın bu şehirde eşimden başka kimsem yok

nişanlın marmarisli mi... e orda eşinin akrabaları falan olacak bir nevi yalnız kalmazsın sen

bende boludan hiç çıkmamış bir garibim :) Rabbim evliliğini bir ömür huzurla sağlıkla daim etsin inşallah...Evlilik nasıl zor mu ? sende erken evlenmişsin :) Eşinle tanışma hikayeni okudum büyük cesaret tebrik ederim :) Eşinle aynı mı yaştasınız benim eşimle aramda 8 yaş var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…