📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Buldun demek:)Adını söylediğin iyi oldu.Ben netten pek alışveriş yapmıyorum.Çarşıya gidince bakarım kitapçılara.

Ben de üzülüyorum Derin.Halbuki oradalar aç tekrar oku dimi.

Kız tekrar okuyunca olmuyor devam etmesi lazım, farklı olaylar olması lazım
Ben de aksine her şeyi netten alırım neredeyse
Özellikle kitaplar netten alınca çok daha ucuza geliyor.

Kız tekrar okuyunca olmuyor devam etmesi lazım, farklı olaylar olması lazım
Ben de aksine her şeyi netten alırım neredeyse
Özellikle kitaplar netten alınca çok daha ucuza geliyor.
Doğru heyecanı kalmıyor dimi:)Ama özleyince açıp iki satır okur özlem gideririz napalım.Netten bir kere gözlük aldım istediğim gibi gelmedi o yüzden netten alışverişe mesafeliyim.Ama kitapta sorun olmaz:)

Ben bilgisayarımı bile internetten aldım
Evet gözlük sıkıntı yaratabilir.
Ama kitaptır, kozmetiktir, giyimdir ben internetten çok alırım.

Ben bilgisayarımı bile internetten aldım
Evet gözlük sıkıntı yaratabilir.
Ama kitaptır, kozmetiktir, giyimdir ben internetten çok alırım.
Güvenilir sitelerden alınabilir tabi.Bilgisayar alacaksam vatan,teknosa'ysa hiç düşünmem.Aslında dediğin gibi çok ucuz oluyor.En doğrusunu yapıyorsun.

Güvenilir sitelerden alınabilir tabi.Bilgisayar alacaksam vatan,teknosa'ysa hiç düşünmem.Aslında dediğin gibi çok ucuz oluyor.En doğrusunu yapıyorsun.

Ben Hepsiburada'dan aldım bilgisayarımı nasıl bir cesaretse
Ama 5 senedir kullanıyorum yadigar oldu hiçbir sorun yaşamadım :)

Kızlar kitabım heycan kazandı biraz bugün 100 sayfadan fazla okudum 278 bıraktığım kitabımım 385 oldu bile
Baştaki kırılan hevesim yerine geldi karekterleri 4. Kitapta çözmek biraz sıkıntı oldu galiba

konu sahibemize de bu yakışırdı ya bravo ben o kadar çok okuyamıyorum bu aralar ama bakalım:)

konu sahibemize de bu yakışırdı ya bravo ben o kadar çok okuyamıyorum bu aralar ama bakalım:)
Evet sizin sayenizde başdaki heves kırgınlımı sizinle konuşarak geçtim kitap hakkındakı yorumları okudukça daha iyi geldi olur arda öyle durgunluklar canım inanıyorum okursun

Evet sizin sayenizde başdaki heves kırgınlımı sizinle konuşarak geçtim kitap hakkındakı yorumları okudukça daha iyi geldi olur arda öyle durgunluklar canım inanıyorum okursun
evet bu topikte bana baya gaz verdi diyebilirim kitap okuma konusunda. Yarın çıkmayıp evde biraz vakit geçiriyim güzelce kahvemi alıp kitabımı okuyayım istiyorum ama bakalım:)

evet bu topikte bana baya gaz verdi diyebilirim kitap okuma konusunda. Yarın çıkmayıp evde biraz vakit geçiriyim güzelce kahvemi alıp kitabımı okuyayım istiyorum ama bakalım:)
Doğru diyosun iyiki beni yanlnız bırkmadınız okursun inşallah bende bitirip ilk kitaptan devam edeceğim
İyi akşamlar ben kaçtım
Colete acaba hamile olduğunu Christia söyleye bilecek mi diye meraktan catlayıp uyuyayım
Birde Lydıa'ın ablası beni çok gerdi

Haha senle aynı kitabı okuyoruz tesadüfe bak ya ama ben sende ilerdeyi nağbeeer

İyi aksamlaaaaar dün 100 sayfa bugün 140 yarında 140 okursaaaam kitap biticek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…