- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Buldun demek:)Adını söylediğin iyi oldu.Ben netten pek alışveriş yapmıyorum.Çarşıya gidince bakarım kitapçılara.
Ben de üzülüyorum Derin.Halbuki oradalar aç tekrar oku dimi.
Doğru heyecanı kalmıyor dimi:)Ama özleyince açıp iki satır okur özlem gideririz napalım.Kız tekrar okuyunca olmuyor devam etmesi lazım, farklı olaylar olması lazım
Ben de aksine her şeyi netten alırım neredeyse
Özellikle kitaplar netten alınca çok daha ucuza geliyor.
Doğru heyecanı kalmıyor dimi:)Ama özleyince açıp iki satır okur özlem gideririz napalım.Netten bir kere gözlük aldım istediğim gibi gelmedi o yüzden netten alışverişe mesafeliyim. Ama kitapta sorun olmaz:)
Güvenilir sitelerden alınabilir tabi.Bilgisayar alacaksam vatan,teknosa'ysa hiç düşünmem.Ben bilgisayarımı bile internetten aldım
Evet gözlük sıkıntı yaratabilir.
Ama kitaptır, kozmetiktir, giyimdir ben internetten çok alırım.
Güvenilir sitelerden alınabilir tabi.Bilgisayar alacaksam vatan,teknosa'ysa hiç düşünmem.Aslında dediğin gibi çok ucuz oluyor.En doğrusunu yapıyorsun.
O da iyidir:) Maşallah diyeyim bilgisayarına.Ben Hepsiburada'dan aldım bilgisayarımı nasıl bir cesaretse
Ama 5 senedir kullanıyorum yadigar oldu hiçbir sorun yaşamadım :)
Bende çoçukları zor yatağa yolladım ışığı acamıyorum yoksa okumaya devam edecektim aklım hallen Coltte'deBugün elime kitap almadım şincik telefonu şarza koyup odama çekiliyorum
konu sahibemize de bu yakışırdı ya bravo ben o kadar çok okuyamıyorum bu aralar ama bakalım:)Kızlar kitabım heycan kazandı biraz bugün 100 sayfadan fazla okudum 278 bıraktığım kitabımım 385 oldu bile
Baştaki kırılan hevesim yerine geldi karekterleri 4. Kitapta çözmek biraz sıkıntı oldu galiba
Evet sizin sayenizdekonu sahibemize de bu yakışırdı ya bravo ben o kadar çok okuyamıyorum bu aralar ama bakalım:)
evet bu topikte bana baya gaz verdi diyebilirim kitap okuma konusunda. Yarın çıkmayıp evde biraz vakit geçiriyim güzelce kahvemi alıp kitabımı okuyayım istiyorum ama bakalım:)Evet sizin sayenizdebaşdaki heves kırgınlımı sizinle konuşarak geçtim kitap hakkındakı yorumları okudukça daha iyi geldi olur arda öyle durgunluklar canım inanıyorum okursun
Doğru diyosun iyiki beni yanlnız bırkmadınızevet bu topikte bana baya gaz verdi diyebilirim kitap okuma konusunda. Yarın çıkmayıp evde biraz vakit geçiriyim güzelce kahvemi alıp kitabımı okuyayım istiyorum ama bakalım:)
Sen şuan hangi seriyi okuyorsuBende çoçukları zor yatağa yolladım ışığı acamıyorum yoksa okumaya devam edecektim aklım hallen Coltte'de
Haha senle aynı kitabı okuyoruz tesadüfe bak yaDoğru diyosun iyiki beni yanlnız bırkmadınızokursun inşallah bende bitirip ilk kitaptan devam edeceğim
İyi akşamlar ben kaçtım
Colete acaba hamile olduğunu Christia söyleye bilecek mi diye meraktan catlayıp uyuyayım
Birde Lydıa'ın ablası beni çok gerdi
4.kitaptan başlamış oldumSen şuan hangi seriyi okuyorsu
Bende dün yüz sayfa okudum diye gerim gerim gerilmiştimHaha senle aynı kitabı okuyoruz tesadüfe bak yaama ben sende ilerdeyi nağbeeer
İyi aksamlaaaaar dün 100 sayfa bugün 140 yarında 140 okursaaaam kitap biticek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?