• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bonus kafa

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
BEn maşa yaptığımda önce düzleştirip sonrasında maşalıyorum. Hemen ardından da sprey sıkıp kabarmasını engelliyorum.

fön suyu var mavi saçını yıkadıktan sonra onu sür yatışıyo saçlar bide önce fön çek saçların soğusun kendine gelsin sonra maşa yap hepsini arka arkaya yaparsan iyi olmuyo...Bide maşan seramik tabanlıdır umarım diğerleri iyi yapmıyo

koaförlerde oluyor ya alttı şeffaf üstü mavi çalkalayıp şekil vermeden önce sıkıyorlar o 2 fazlı saç kondisyoneri diye geçiyor bende var ve hafif neliyken sıkıp işlem uygularsan çok güzel sonuçlar veriyor.

saç kremleri var ya elidorun ama durulanmayanlar var. onları bir sprey kutusuna biraz koy birazda su ekle saçlarına sık bakalım yine kabaracak mı.. ben çoook az kantron yağı, saç kremi, su, az bişede doldurma parfümüm vardı onları sprey kutuma katıyorum iyice çalkalıyorum hem güzel kokuyor hemde parlıyor kabarmıyor. ama bunu saç diplerine uygulama sakın saç kremini falan

bu çok mantıklı ama parfüm koyma alkol var içinde daha çok kabartır saçı..

Back
X