Bonnyfood'dan sipariş veren var mı? ---Yardım---

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Kızlarr Bonnyfood'dan meyve sepeti sipariş vermek istiyorum fakat şikayet.com da okuduğum şikayetler beni tedirgin ediyor:18: Memnun olmayanlar kadar çok memnun olanlar da varmış ama bana daha raslamadılar... Siz hiç sipariş verdiniz mi buradan ya da bu tarz sitelerden? Memnun kaldınız mı?

Yakala.co da indirim çeki var, önce kendime sipariş verip denesem mi acaba:26:
Ya bana iyi gelir, erkek arkadaşıma sipariş verince kötü giderse? İyice şüpheci oldum
Bi fikir verin bana lütfennn

merhaba canım.. bende yakala.co dan aldığım kuponla sipariş verip sevgilime sürpriz yapmıştım.. ben görmedim hediyeyi ama sevgilim çok beğenmişti.. notumu yazmamışlar birtek onun haricinde herşey gayet iyiydi

Canım bonnyfoodun meyve çiçeklerini anneler gününde almıştık. Beklediğimiz gibi değildi açıkçası.Saksının dibine yeşillik diye koydukları marul parçaları pörsümüştü. Çileklerde hem taze değildi hemde tatları yoktu. Zaten şimdiki çileklerin ne kokusu var ne tadı. Çilekli olanlardan almanı tavsiye etmiyorum. Hele bu sıcaklarda meyveli olanlar yolda giderken tuğaf haller alabilirler bence. Kek çiçekleride oluyor. Bu mevsimde kek olanlardan almak daha mantıklı olabilir.

Ben nişanlıyken kek çiçeklerinden sipariş vermiştim nişanlıma.
Kargocunun itinasız taşıması sebebi ile bikaç çiçek kırılmıştı ama onun haricinde güzel olduğunu söylemişti eşim.

Hele şükür aylar sonra cesaret edip sipariş verebildim
Daha önce çiçek.com dan kek buketi göndermiştim, memnun kalmıştım.
Bonnfood dan şikayetler nedeniyle çekiniyordum ama çok şükür hiç bir
sorun çıkmadı Ürünü ben görmedim ama erkek arkadaşım da iş
arkadaşları da beğenmişşş Öğle arasına yakın gitmesini istemiştim
yemekten sonra yerler diye, 11:45 gibi gitti Bonnyfood yarıyolda
bırakmadı beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…