cherryfe Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 542 0 96 42 İstanbul 21 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cherryfe #1 Selam arkadaşlar, Bonny Food kekeleri ile ilgili forum içerisinde yoruma rastlayamadım , Yada aramayı beceremedim ... Sipariş veren oldumu hiç bu keklerden , Kutulu olandan bir arkadaşıma kutlama amaçlı göndermek istiyorum ancak emin olamıyorum lezzeti tazeliği nedir? Teşekkürler..
Selam arkadaşlar, Bonny Food kekeleri ile ilgili forum içerisinde yoruma rastlayamadım , Yada aramayı beceremedim ... Sipariş veren oldumu hiç bu keklerden , Kutulu olandan bir arkadaşıma kutlama amaçlı göndermek istiyorum ancak emin olamıyorum lezzeti tazeliği nedir? Teşekkürler..
Kedi Tuyu Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2009 1.893 1 158 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cherryfe #2 Canım bonny foodun keklerini değilde meyve çiçeklerini anneler gününde almıştık. Beklediğimiz gibi değildi açıkçası.Saksının dibine yeşillik diye koydukları marul parçaları pörsümüştü. Çileklerde okadar taze değillerdi
Canım bonny foodun keklerini değilde meyve çiçeklerini anneler gününde almıştık. Beklediğimiz gibi değildi açıkçası.Saksının dibine yeşillik diye koydukları marul parçaları pörsümüştü. Çileklerde okadar taze değillerdi