• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bonding

Durubeyaz16

Sen beni yenmedin...Çünkü ben seninle oynamadım.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
737
1.815
43
41
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum.

Dişlerimde ayrıklık ve bir tarafa doğru bariz belli olan bir yamukluk vardı. Hatta bazen bazı resimlerde bazı dişlerim yokmuş gibi, evet tam manasıyla doğru bir tasvir, sanki yokmuş gibi çıkardı.

Diş teli takmak istemedim uzun aylar boyunca malesef. Bonding yaptırdım. 2 saatte oldu bitti.
Bittiğinde diş hekimi içine sinmeyen alışamadığın bir durum olursa gel tekrar gözden geçirelim dedi.

Sizin fikrinizi almak istedim. Eski ve yeni foto ekleyeceğim. Sizce nasıl olmuş?
Bu konuda sormak istediğiniz birsey varsa da yardımcı olmaya çalışırım. Ben araştırırken malesef çok yardım bulamadım. Elimden geleni yaparım.

Şimdiden teşekkürler.

Gayet güzel olmuş güle güle kullan. Bu ışlem nasıl yapılıyor dişler kesiliyor mu maliyeti nedir

Teşekkür ederim :KK54:

Diş kesilmiyor. Sadece üstünde mine tabakası biraz tıraşlaniyor. Dişçinin el becerisine bağlı sanırım güzel olup olmayacağı. Çünkü orada dolgu malzemesi ile 2 saatte yapılıp bitiyor işlem. Lamine deki gibi hazırlanmış plaklar yapıştırilmiyor.

Bana iki seçenek sundu doktor. Ya tel ya da bonding dedi. Teli bir yıl takmam gerekecekti. Seffaf plakti o da pek belli olmayacakti. Ama zamanla aralıklar yine açılabilir diye duydum bunu tercih ettim insallah pişman olmam.

Herkes çok doğal olmuş kendi dişlerin gibi dedi.
6 dişe 3500 lira verdim.

Merhaba ben de dişlerimi yaptırmak istiyorum ama bonding mi yoksa yaprak lamine mi yaptırmalıyım karar veremedim. Siz memnun musunuz? Hangi doktor yaptı bir de?

Back