• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boncuktan salon takımı örnegiii:)

islak bezlere nazik nazik silinse bişey olmaz sanırım ;)

cnmmm çok kirlnirse flaan aynen dedigin gibi olur..ben 3 aydır kulanıyorummmm..daha tozunu almadım:)tozlanmıyor..belki evde durmasam bi ay falan ozman tozlanır ama heryeri 2 günde bir tozunu alınca boncuklu örtüyüde kaldırınca üzerindeki tozlar giidyor heralde hiç tozlu durmuyor:)

gerçekten çok beceriklisiniz bende heves ediyorum böyle değişik şeyler yapmaya ama hem kimden öğrenirim nerden öğrenirim bilmiyorum hemde bu kadar sabrım varmı bilmiyorum..elinize sağlık..alkisalkisalkis

bende yapmıştım bunlardan 4parça. eşim askerdeydi ozamanlar. mapus işi diyorum ben bunlara:D sabır gerektiriyo . ama çok şık duruyo ışık vurunca ışıl ışıl parlıyo

şık ama bnce gereksiz.. şahsen ben yıkamadan içim raht etmez bunlarda yıkanıcak türden değil bana uymaz...

gerçekten çok beceriklisiniz bende heves ediyorum böyle değişik şeyler yapmaya ama hem kimden öğrenirim nerden öğrenirim bilmiyorum hemde bu kadar sabrım varmı bilmiyorum..elinize sağlık..alkisalkisalkis
cnm ben yapmadım annem yaptıı bunu yapmaya sabrım gelmes sanırım:)aslında nette bu modelin detaylı anlatımları var bak istersen ama cidden sabır laısm:)

bende yapmıştım bunlardan 4parça. eşim askerdeydi ozamanlar. mapus işi diyorum ben bunlara:D sabır gerektiriyo . ama çok şık duruyo ışık vurunca ışıl ışıl parlıyo
oyy elelrine sglık cnmm sabır gerektiren bşyyy baktıkca eşinin asker zamanları aklına gelir heraldE:)

şık ama bnce gereksiz.. şahsen ben yıkamadan içim raht etmez bunlarda yıkanıcak türden değil bana uymaz...

bence dantelden bin katlı daha güzell en azından her mobilyaya uyabilcek bşy..yıkamaya gerek yok çünkü kir tutmuyor silince yada ılık suya sokup çıkarmak yeterkii..

bence dantelden bin katlı daha güzell en azından her mobilyaya uyabilcek bşy..yıkamaya gerek yok çünkü kir tutmuyor silince yada ılık suya sokup çıkarmak yeterkii..

dantelde sevmiorum..
kir tutup tutmaması önemli değil çoluk çocuk yada yetişkin insanlar gelicek evime ve illaki ya dokunacaklar yada anahtar çanta vs eşyalarını koyucaklar doğal olark mikrop yuvası olan şeyler bu örtülere bulaşıcak ve bi suya daldırıp çıkarmayla temizlenmicek en azndan bnm için kullancak bişey değil..

dantelde sevmiorum..
kir tutup tutmaması önemli değil çoluk çocuk yada yetişkin insanlar gelicek evime ve illaki ya dokunacaklar yada anahtar çanta vs eşyalarını koyucaklar doğal olark mikrop yuvası olan şeyler bu örtülere bulaşıcak ve bi suya daldırıp çıkarmayla temizlenmicek en azndan bnm için kullancak bişey değil..

cnm bukdr titizlik hastalık olur bi zamandan sonra..
kimse eline alıp oynamıyor ya bunlarla..en fazla üzerine bardak tabak konulurrr onlarda evimde olan temiz şeyler zaten.
.neyseeee sen kulanma bencede çok tiitizsin sonraaaa için rahat etmes:)
teşekür ederim yorumun içina.s.

cnm bukdr titizlik hastalık olur bi zamandan sonra..
kimse eline alıp oynamıyor ya bunlarla..en fazla üzerine bardak tabak konulurrr onlarda evimde olan temiz şeyler zaten.
.neyseeee sen kulanma bencede çok tiitizsin sonraaaa için rahat etmes:)
teşekür ederim yorumun içina.s.

saol cnm ne yapıym biraz öleym galiba;)
sende güle güle kullan a.s.

Back
X