• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boncuktan salon takımı örnegiii:)

bende bu takımı çok beğeniyorum ve çeyizime yaptırmak istiyorum ama nasıllllCADIARZU

ayy neeeem ben bayildim ama bunlaraaaa:asigim:

bu arada güle güle kullan baliimm opuyorumnanaktan

bizim çeyizci anneler de bunlardan yapıyor ..:) güzel gerçekten de..:)

sglun kıslar çok begeniyorum kirlenme derdide yok süper:)yatak odama yaptı annem:)kulanıyorum:)
artık her çeyizevinde va cidden sinopluuu:)tek motifini 1 tlye yapıyolar:)

çok zarif duruyo. güle güle kullan inşallahalkisalkisalkis

bende aynısını çeyizime yaptırmıştım şimdide kullanıyorum gerçkten çok şık duruyo her görende bayılıyo

Çok güzelmişşşboshayallersmile
Benki dantelden nefffffffrett ederim buna bayıldım çok şık güle güle kullan nem'cim:)

ben de çok beğeniyorum bu takımları.. ilk görüşte benim de bunlardan olmalı çeyizmde deim ve başladım yapmaya.. yatak odası için yuvarlaklarını yaptım, salon için de bu şekilde baklava dilimi olanları.. çok şık oldu:lepi:

cidden kıslar danteli bende hiç sevmiyroum bi sandık dantelim var gerçekten hepside çok güzeller ama mobilyama hayatta uymaslar...tekkkk el emegi bu takım var bendede onu da yatak odasına kulanıyorumm....salonada çok yakuşır:)

çççoook güzel süper bişey boncuklar dökülürmü ip kesilirmi bişey olurmu ne bileyim boncuk olunca korkuyorum nazik davranmak gerek kaydirigubbakcemile3 siz ne zamandır kullanıyorsunuz ?

çççoook güzel süper bişey boncuklar dökülürmü ip kesilirmi bişey olurmu ne bileyim boncuk olunca korkuyorum nazik davranmak gerek kaydirigubbakcemile3 siz ne zamandır kullanıyorsunuz ?

evt cnmmm nazik kulanmak şart neden dersen:)
annemm yıkadıııı kovanın içine koyup sonrada astı kurusun diye..çok titizdir yapma dedimmmm sonucta boncukk tozlanmıyor bile ..ve eeeeeee koptuuuu boncugu ama bu şekilde yıkadı astı diye..onun haricinde bşy olmas:)
ben toz alırken biden kaldırıyorum mobilyayı çizmeisn diye:)yatak odamda var diger yrlerde hazırrr örtü var:)

evt cnmmm nazik kulanmak şart neden dersen:)
annemm yıkadıııı kovanın içine koyup sonrada astı kurusun diye..çok titizdir yapma dedimmmm sonucta boncukk tozlanmıyor bile ..ve eeeeeee koptuuuu boncugu ama bu şekilde yıkadı astı diye..onun haricinde bşy olmas:)
ben toz alırken biden kaldırıyorum mobilyayı çizmeisn diye:)yatak odamda var diger yrlerde hazırrr örtü var:)

islak bezlere nazik nazik silinse bişey olmaz sanırım ;)

Back
X