Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım onu kuafor yapıyor. ayrıca ben yaptırdım hıc memnun kalmadım. çıt çıt ı şiddetle tavsiye ederim
arkadaşlar ben kaynak yaptırdım 100 tanesini takmasıyla berabr 250 ye mal oldu bana...sadece saçı almak 200 idi..tanesi 2 ytl idi.yaklaşık 3 ay kullandım ama çok memnun kaldım..açıkcası o kadar fazla eleştiri almıştımki yaptırmadan ve yaptırınca bile sen görürsün o saçlar uzayınca da bu kadar mutlu olabilecekmisin gibisinden....biraz korkuttu ama inanın çok memenun kaldım kendi adıma ve 3 ayda ne bir dolaşıklık ne de bir düşme dökülme kopma asla olmadı..2 gün öncede çıkarrttırdım ve çıkaran bayan saçları çok temiz kullandığımı söyledi ilkkez böyle görüdm dedi..bazı müşteriler saçlarını karmakarışık ve düzensiz kullanıyorlar dedi kaynakta...demekki kullanmasını bilmöek gerekiyor..tek sorun şu oldu..3 ay boyunca saçlarımı diplerden tarayamadığım için çıkartınca akşam duşta o tarayamadığım ve dökülen saçlara çok fena halde çokça çıktı aralardan..bu da çok normal 3 ay gibi bir sürede normal bencebunun dışında hiçbi sorunla karşılaşmadım...şimdi kendimi saçsız hiddeyorum hemen taktıracağım saçlarımı :)))
ben şuna inandım ve gördüm taktırdığınız yer ve duyduğunuz güven çok önemli bu işi kuaförlerde yapırıpta memnun kalmayan çok bayan gördüm üstelik çok fahiş fiyat istiyorlar..çünkü müşteriyi değil fiyatı düşünüyorlar ne yazıkki..ben çok uygun saç satan bir yerden aldım ve taktırdım ama çok memnun kaldım çünkü ilk defa bu kadar dürüst çalışan bir işyeri gördüm müşteri memnunuiyeti çok güzel..sadece bana özel değil tüm müşterileri ile arkadaş gibiler..umarım herkes bu konuda memnun kalır..
bende düşünmüştüm hatta bi ara 4 tane falan renkli taktırmıstım ama 100 tane taktırmam gerekiyor biraz pahalı bence krem kullanınca kayıyomus falankafamçokkarıştı
arkadaşlar ben kaynak yaptırdım 100 tanesini takmasıyla berabr 250 ye mal oldu bana...sadece saçı almak 200 idi..tanesi 2 ytl idi.yaklaşık 3 ay kullandım ama çok memnun kaldım..açıkcası o kadar fazla eleştiri almıştımki yaptırmadan ve yaptırınca bile sen görürsün o saçlar uzayınca da bu kadar mutlu olabilecekmisin gibisinden....biraz korkuttu ama inanın çok memenun kaldım kendi adıma ve 3 ayda ne bir dolaşıklık ne de bir düşme dökülme kopma asla olmadı..2 gün öncede çıkarrttırdım ve çıkaran bayan saçları çok temiz kullandığımı söyledi ilkkez böyle görüdm dedi..bazı müşteriler saçlarını karmakarışık ve düzensiz kullanıyorlar dedi kaynakta...demekki kullanmasını bilmöek gerekiyor..tek sorun şu oldu..3 ay boyunca saçlarımı diplerden tarayamadığım için çıkartınca akşam duşta o tarayamadığım ve dökülen saçlara çok fena halde çokça çıktı aralardan..bu da çok normal 3 ay gibi bir sürede normal bencebunun dışında hiçbi sorunla karşılaşmadım...şimdi kendimi saçsız hiddeyorum hemen taktıracağım saçlarımı :)))
ben şuna inandım ve gördüm taktırdığınız yer ve duyduğunuz güven çok önemli bu işi kuaförlerde yapırıpta memnun kalmayan çok bayan gördüm üstelik çok fahiş fiyat istiyorlar..çünkü müşteriyi değil fiyatı düşünüyorlar ne yazıkki..ben çok uygun saç satan bir yerden aldım ve taktırdım ama çok memnun kaldım çünkü ilk defa bu kadar dürüst çalışan bir işyeri gördüm müşteri memnunuiyeti çok güzel..sadece bana özel değil tüm müşterileri ile arkadaş gibiler..umarım herkes bu konuda memnun kalır..
selam kızlarrr... ben yaklaşık 5 senedir kaynak kullanıyorum,ilk kaynagım slıkondu we hep döküldü, daha sonra 4 sene boyunca keratin kaynak kullandım, sacı boyattıgınızda, keratın de aynı rengı aldıgı ıcın bellı olmuyor, ama sonucta slıkon gıbı yapıskan bır madde oldugundan cıkartırken cok can yakabılıyor.Su an boncuk kaynak kullanıyorum we cok memnunum, 2.kez yaptırdım gecen hafta....Yanlız sunu sölemem gerekır kı; kaynak kullanımı zordur, bakım ıster...bırcok arkadasımı göturdum özenen; ama dayanamayıp cıkarttıranlar oldu...sacınızı egıp yıkayamazsınız, yatarken bırbırıne dolasmasın dıe toplarsınız, kendı taragı wardır onla tararsınız, ve asla sac kremını temas ettırmemenız gerekir...tabı karar sizin...
bana ist da taktirdigin yerin adresini verir misin?tskler
ben boncuk ta kullandım keratin de. ben tavsiye etmem boncuk kaynak yaptırmanızı, hiç de kullanışlı olmadı. ayrıca ist. un en ünlü salonlarında yapılmıştı. işim gereği saçlarım bakımlı uzun olmalı, kaynaklar görünmemeli, ama boncukta hem kaynaklar görünüyor arkadan, aralardan, hem kafama batıyor, rahatsız ediyor sürekli. keratin ona göre biraz daha iyi ama o da büyük. boncuk kullananların çoğu bilir kaynaklar çıkartıldıktan sonra seyrelmiş olur. ben şimdi micro saç kaynak yaptırıyorum, tavsiye de ederim, ne görünme derdi var, nede rahatsızlık veriyor. gayet rahat ve kullanışlı...