Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Boncuk kaynak uygulaması bu kadar kötü mü?

coronat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
25
0
36
İzmir
kızlar sitede ve her forum sitesınde bu boncuk kaynak kötülenmiş, gerçekten kötü mü gerçekjten dipler karışıyor saçlar rahatsız boncuklar kafaya batar bir hale mi geliyor? çıtçı t daha mı rahat çıtçıt da insanın kendi saçlarıyla eşleşmediğinden güzel görünmez diye düşünüyorum. eskiden sentetik çıtçıtım varken nadiren takabiliyordum boncuk sanırım daha iyi görünyor?
benim saçlarım da çok az seyrek ve kısa.

Kaynak yaptırmak istiyorsanız keratin kaynak yaptırmanızı tavsiye ederim boncuk kaynak özellikle ilk 10 gün çok rahatsızlık veriyor,kafa derinize batıyor.Keratin kaynak hem daha az belli oluyor hem de can yakmıyor.

Kaynak yaptırmak istiyorsanız keratin kaynak yaptırmanızı tavsiye ederim boncuk kaynak özellikle ilk 10 gün çok rahatsızlık veriyor,kafa derinize batıyor.Keratin kaynak hem daha az belli oluyor hem de can yakmıyor.

Keratin kaynagi tavsiye etmissiniz ama bide onu cikarinca ne kadar can yaktigini ve ne kadar sacin dokulup, kesildiginide yazsaydiniz keske...

Boncuk saclara iyi bakarsaniz, ve diplerini tararsaniz 1 ay 1,5 ay rahat kulanabilirsiniz.. cikarincada o kadar sorun olmaz..

bir kaç ay önce yaptırmıştım, uzun saç merakı işte :37: saçlarım çok kısa olduğundan 270 tane filan takıldı,3 saat mi ne sürmüştü, ilk gece zaten kafanda o kadar yabancı maddeyle rahat uyku imkansız bir kaç güne alışıyorsun neyse saç bu yerinde durmaz az veya çok uzar uzadıkça diplerden karışır ama karışmak dediğim asi saçların isyan ederek yumak oluşturması, onlar ayrı bir eyalet kafanda gece gündüz varlıklarını hissettiren yeniçeriler:14: yeter be dersin çıkarttırmak için kuaförün yolunu tutarsın haydaaa bir yolunma hikayesi daha, hem acı çekip hem para verdiğin ender güzelliklerden biri :32: bu esnada o yumakların açılması saçının bir kısmıyla vedalaşman demek ya da benim gibi tekrar kısaltman demek oluyor, şimdi o kadar saç bir poşetin içinde duruyor, belki çıtçıt yaparım özel günlerde kullanırım ama boncuk kaynak mı :19: :18: :19:

kızlar sitede ve her forum sitesınde bu boncuk kaynak kötülenmiş, gerçekten kötü mü gerçekjten dipler karışıyor saçlar rahatsız boncuklar kafaya batar bir hale mi geliyor? çıtçı t daha mı rahat çıtçıt da insanın kendi saçlarıyla eşleşmediğinden güzel görünmez diye düşünüyorum. eskiden sentetik çıtçıtım varken nadiren takabiliyordum boncuk sanırım daha iyi görünyor?
benim saçlarım da çok az seyrek ve kısa.

cıtcıt kullandım,tamamen rezıllık :)) apacık gorunuoo toka gıbı takıosun ınanlmazz fark edıor kullanımı zorr cok super bseymss gbı. bı hafta once boncuk kaynak yaptrdım we o kdar memnunumm kii allah pısman etmesnn :)) we saclarım dore platın rengınde o kadar dogal duruo ki.
eger uyduruk bı yere yaptırırsanız tabıkı memnun kalmazsınızz. boncuklarım hıcc rahatsz da etmıor. nıe daha once yaptrmamsm dıe kızıormm kendme.
we son olarkk,keratın kaynak pısmanlıktrr ii arastrn;))

:10: selam arkadaslar bnde 1 hafta once boncuk kaynak yaptırdım ve cokk memnunumm hıc bır rahatsızlk vermedı ve cok da guzel durdu saclarım cok kısa oldugu hlde ve aynı renk karemel rengınede boyadılar ve gercek sacım gbı duruyr soru sormak ısteyenlere cvp verebılırm :37:

arkadaşlar bende çok araştırdım bu konuyu önerenler microkaynak öneriyo ama çok pahalı bence boncuk keratin falan denemeyin en iyisi çıt çıt

hiç önermiyorum 4 ay boncuk saçla gezdim kel kalmak üzereydim onlar çıktığında avuç avuç saçlarım gitti , ciddi anlamda pişman olursunuz

arkadaşlar cok ınce tellı saclarım var ve uzatamıyorum.suara boncuk kaynağa takmış durumdayım ama kımı yorumlarbenı korkuttu.ıkı sorum var 1.izmirde nerde ve uygun fıyata yapan bır yer var mı? 2.gercekten cok mu zarar verıyo saclara.acaba üçyolda vip kuaför var orayı bılen var mı.yardımcı olursanız cok sevinirim

Son düzenleme:
bende uzun araştırmalar sonucu boncuk kaynak yaptırmaya karar verdim ve dün taktırdım. öyle denildiği gibi kafama batmıyor, sadece sırtüstü yatarken acıtıyor biraz ama normal zamanda hiçbir acı hissim yok... ayrıca silikonsuz boncuk taktırdım daha sağlıklı olduğunu silikonun saça yapıştığını söylediler hem bu daha kibar durdu... keratin mikro jel hepsini araştırdım hepsi de bir çeşit kimyasal olduğu için saça daha fazla zarar vereceğini düşündüm, kuaförler de aynı yorumu yapıyorlar genel olarak...

dip no : harika oldu saçlarım :)

çıkarınca dökülmesi ile ilgili yaklaşık 4 ay sonra yine yorum yazacağım... yanlız takıldıktan sonra saçlar okadar çok oluyor ki çıkarılınca dökülmese bile kel hissededeğime eminim...

Back