bursada olsan patlardı senin iş.. bursadaki bayanlar pek meraklı evde iş yapmaya..dışarda çalışmayı sevmıyorlar..
merhaba biraz bilgi verirmisin daha önceden evde tişört işlemesi yaptım annem pendikte oturuyor ben avrupa yakasındayım ama sürekli geliyorum o tarafa annemler birlikte yapabilirim
Canım,ben de senin gibi iş verebilecek hanımları arıyorum.O nedenle açmıştım konuyu.Ben de henüz bulamadım.Eğer iş verecek birini bulursam sana da haber vermemi ister misin?Buradan haber verebilirim.
ben birçok sayfada gördüm evlere iş verilir diye ama güvenemiyorum açıkcası nedir ne değildir bilmiyorum kk daha güvenilir geliyor bu açıdan. eğer bulursan haber verirsen çok sevinirim . teşekkürler ilgin için
Arkadaşlar,evde penye,triko,abiye,duvak vs.üzerine pul,boncuk,payet,taş işleme işi verebilecek grup başı arıyorum.İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de oturuyorum.Deneyim
sahibiyim.İşlemelerim özenli ve temizdir.Teslimat tarihi konusunda sorun yaşanmaz.Ödemeler aylık olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.
BEYKOZDA EVİMDE YAPABLECEGİM TAKI,NİKAH ŞEKERİ,BONCUK,TOKA,VS HER İŞ YAPARIM İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM papatya_3484@hotmail.com
Arkadaşlar,evde penye,triko,abiye,duvak vs.üzerine pul,boncuk,payet,taş işleme işi verebilecek grup başı arıyorum.İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de oturuyorum.Deneyim
sahibiyim.İşlemelerim özenli ve temizdir.Teslimat tarihi konusunda sorun yaşanmaz.Ödemeler aylık olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.
Slm Acıbademde butik sahibiyim iyi derecede boncuk işleme yapabilen bayan arıyorumArkadaşlar,evde penye,triko,abiye,duvak vs.üzerine pul,boncuk,payet,taş işleme işi verebilecek grup başı arıyorum.İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de oturuyorum.Deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?