Boncuk işi verebilececek grup başları...

Senkolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
397
1
46
İstanbul
Arkadaşlar,evde penye,triko,abiye,duvak vs.üzerine pul,boncuk,payet,taş işleme işi verebilecek grup başı arıyorum.İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de oturuyorum.Deneyim
sahibiyim.İşlemelerim özenli ve temizdir.Teslimat tarihi konusunda sorun yaşanmaz.Ödemeler aylık olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.

bursada olsan patlardı senin iş.. bursadaki bayanlar pek meraklı evde iş yapmaya..dışarda çalışmayı sevmıyorlar..

bursada olsan patlardı senin iş.. bursadaki bayanlar pek meraklı evde iş yapmaya..dışarda çalışmayı sevmıyorlar..

Aslına bakarsan ben de meraklı değilim evden iş yapmaya da,şuan ek gelire ihtiyacım var.Boş durmayı sevmeyenlerdenim.Şehir değişikliği nedeniyle işimden ayrılmak zorunda
kaldım.Bir aya kadar işe giricem tekrar kısmetse ama evde olduğum zamanlarda da,daha önceden yaptığım için bu işleme olayını,biliyorum.Hem dışarıda çalışıp hem de ek gelir
için evde olunan zamanlarda yapılabilecek bir iş.Teşekkür ederim yorumun için.

Arkadaşlar,evde penye,triko,abiye,duvak vs.üzerine pul,boncuk,payet,taş işleme işi verebilecek grup başı arıyorum.İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de oturuyorum.Deneyim
sahibiyim.İşlemelerim özenli ve temizdir.Teslimat tarihi konusunda sorun yaşanmaz.Ödemeler aylık olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba biraz bilgi verirmisin daha önceden evde tişört işlemesi yaptım annem pendikte oturuyor ben avrupa yakasındayım ama sürekli geliyorum o tarafa annemler birlikte yapabilirim

merhaba biraz bilgi verirmisin daha önceden evde tişört işlemesi yaptım annem pendikte oturuyor ben avrupa yakasındayım ama sürekli geliyorum o tarafa annemler birlikte yapabilirim

Canım,ben de senin gibi iş verebilecek hanımları arıyorum.O nedenle açmıştım konuyu.Ben de henüz bulamadım.Eğer iş verecek birini bulursam sana da haber vermemi ister misin?Buradan haber verebilirim.

Canım,ben de senin gibi iş verebilecek hanımları arıyorum.O nedenle açmıştım konuyu.Ben de henüz bulamadım.Eğer iş verecek birini bulursam sana da haber vermemi ister misin?Buradan haber verebilirim.

ben birçok sayfada gördüm evlere iş verilir diye ama güvenemiyorum açıkcası nedir ne değildir bilmiyorum kk daha güvenilir geliyor bu açıdan. eğer bulursan haber verirsen çok sevinirim . teşekkürler ilgin için

Evet canım,ben de aynen senin gibi düşünmüştüm.Burası güvenilir geldi birtek.Yoksa netten arayınca birçok iş çıkıyor bu konuyla ilgili ama hiçbirine güvenip arayamadım.Bir de bayanlarla iletişim kurmak istedim bu konuda.Kadıköy'de filan boncuk işi veren yerler varmış mesela ama erkek ismi var,telefon numarası var birtek filan...Arayamam o tarz yerleri.İnsan güvenemiyor işte,Allah korusun,öyle bir zamana geldik ki...Ama bayanlardan iş verebilecek bir grup başı bulursam,sana da buradan haber veririm canım.

slm ben beykozda oturuyorum eger ilanınız hala gecerliyse sizinle çalışmak isterim ama ben tek kişiyim elim hızlıdır ilgilenirseniz sevinirim ii akşamlar

Slm Acıbademde butik sahibiyim iyi derecede boncuk işleme yapabilen bayan arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…