- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi burcudalli
-
Lazer epilasyona gittim ama bende pko olduğu için tekrar yine çıkabiliyor birde tüp bebek yaptırdığım için ilaçlardan tekrar çıkıyor yani lazer benim için tam çözüm gibi durmuyor. Yarın doktora soracağım eğer ilaçlarla birlikte faydası olur der ise yaptırmayı düşünüyorum.e lazere gıdın ? bazı hastanelerde cıldıye bolumu cok ıyı yapıyor bu ısı .
Sir ağda yaptırıyorum sivilce çıkmıyor arada iple de alıyorum tabiİple alın zayıflatıp azaltıyor .
Ağda sivilce yapıyor .
aslında bu lazer ısını cıldıyecıler yapmalıLazer epilasyona gittim ama bende pko olduğu için tekrar yine çıkabiliyor birde tüp bebek yaptırdığım için ilaçlardan tekrar çıkıyor yani lazer benim için tam çözüm gibi durmuyor. Yarın doktora soracağım eğer ilaçlarla birlikte faydası olur der ise yaptırmayı düşünüyorum.
Cildiye bölümü nasıl yapıyor lazeri onu anlamadım
Marka adı vermek yasak mı bilmiyorum özelden yazar mısınız hangi markayı kullandığınızı1 kere kullandim memnun kaldım yüzüme. Ama başlamadan ufak bir bölgesinde deneme yapin
Yarın doktordayım zaten sorarım gitmişkenaslında bu lazer ısını cıldıyecıler yapmalı
buyuk unlu merkezlere de bakarsanız sahıplerı doktordur mesela
ınsanlar lazere guzellık salonlarına gıdıyorlar sonuclar genelde husran, azalmayan tuyler yanık tenler yanlıs derecede kullanılan lazerın yan etkılerı hep,
bazı hastanelerın cıldıye bolumu lazer epılasyon yapar arastırın bakın, lazer epılasyon yapan hastaneler dıye bulundugunuz sehırde
antepde 4 hastane var en alt katında ayrılmıs ozel alan kadına da erkegede lazer epılasyon yapıyor
Ben rastgele almıştım. Hatırlamıyorum markasınıMarka adı vermek yasak mı bilmiyorum özelden yazar mısınız hangi markayı kullandığınızı
Konu nedeniyle ceza aldığımdan dolayı yazamadım dün.Ben kullanıyorum fakat bıyık ve çene bölgesini tam almıyor uğraştırıyor baya. Ama kol ve kolaltini mukemmel alıyor hic uğraştırmıyor. Ama her markası iyi değil cok ucuz markaları almayın kesinlikle. Çekerken ağda çok sertlesiyor tüyleri almayıp ağda pul pul dökülüyor.
Özelden mesaj gönderdimKonu nedeniyle ceza aldığımdan dolayı yazamadım dün.
9zelsen markasını yazar mısınız piyasada gerçekten çok fazla hangisine güveneceğimi bilemedim
markanın adını bende ogrenebilirmiyim özeldenÖzelden mesaj gönderdim
Gönderdimmarkanın adını bende ogrenebilirmiyim özelden
Sordunuz miLazer epilasyona gittim ama bende pko olduğu için tekrar yine çıkabiliyor birde tüp bebek yaptırdığım için ilaçlardan tekrar çıkıyor yani lazer benim için tam çözüm gibi durmuyor. Yarın doktora soracağım eğer ilaçlarla birlikte faydası olur der ise yaptırmayı düşünüyorum.
Cildiye bölümü nasıl yapıyor lazeri onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?