- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 30
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Selam millet ben bugün trendyoldan bomba kilo aldırıcı siparis verdim 1 kutu ortalama 3 4 kilo aldiriyormus bu urunu kullanipta kilo alan var mi boyum 1.50 kilom 39 hedefim 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydası olursa yazar mısın merak ettim neymiş oSelam millet ben bugün trendyoldan bomba kilo aldırıcı siparis verdim 1 kutu ortalama 3 4 kilo aldiriyormus bu urunu kullanipta kilo alan var mi boyum 1.50 kilom 39 hedefim 45
Tabiki yazarim 1 ay duzenli kullanip daFaydası olursa yazar mısın merak ettim neymiş o
Yok canm aldirmiyor ben kullandim yorum yapanlarda hep kendi adamlari.Selam millet ben bugün trendyoldan bomba kilo aldırıcı siparis verdim 1 kutu ortalama 3 4 kilo aldiriyormus bu urunu kullanipta kilo alan var mi boyum 1.50 kilom 39 hedefim 45
hadi yaYok canm aldirmiyor ben kullandim yorum yapanlarda hep kendi adamlari.
Uzuldum ya benimde bugun geldi inslh ise yarar visne suyuyla karistirip iciyorum sutle migdemi bulandirir benimBende kullandım ama işe yaramadı maalesef . Bir de hemen çok sipariş verdim yorumları görünce . Daha çok midemi bulandırdı ve hiçbir şey yiyemedim .
İnşallah sizde işe yarar. Bende meyve suyu ile içiyordum.Uzuldum ya benimde bugun geldi inslh ise yarar visne suyuyla karistirip iciyorum sutle migdemi bulandirir benim
Yorumlarina baktim cogu kiside etki etmis sizde niye etmedi acabaİnşallah sizde işe yarar. Bende meyve suyu ile içiyordum.
Ayy gerçekten mi ben ergenlikte bile sivirce çıkarmadımBenzer bir ürün kullanmıştım ben fakat kullandıktan sonra sivilce problemim oluştu 8 ay tedavisi ile uğraştım. Vücutta fazla yağ birikmesine neden olup sivilcelenme yapıyor. Çok dikkatli olun lütfen böyle şeyleri kullanırken. 5 kilo alacağım diye yüzüm mahvoldu hala kızarıklıklar duruyor
Merhaba kilo almak istiyorsan tek çaren antidepresan kullanmak ben öyle kilo aldım 39 la başladım antidepresana şuan 48 kiloyum ama bıraktığın anda iştah da seni bırakıyor ( redepra alacaksın ) acayip yemek yedirirSelam millet ben bugün trendyoldan bomba kilo aldırıcı siparis verdim 1 kutu ortalama 3 4 kilo aldiriyormus bu urunu kullanipta kilo alan var mi boyum 1.50 kilom 39 hedefim 45
Merhaba canım devam ettın mı sonra noldu hedefıne ulaştın mıMillet koşun koşun dediğim ürünü kullandım ilk kullandığımda 38 kiloydum şuan 41 kiloyum 1 ay gibi ara verdim bakalım aldığım kilomu şişkinlik mi kesinlikle kilo çünkü geri vermedim şimdi 3 kutu daha sipariş ettim 45 olunca bırakıcam