bölüm değiştirme

a.gulsah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
12
0
86
Sakarya
arkadaşlar a.ö işletme okuyorum 1. sınıf fakat 3. senem :sm_confused: bölüm değiştirmek istiyorum böyle bir şansım varmı varsa ne gibi şartlar var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim vereliniortak

ben kuzenim de işletme 1. sınıfı okudu ve kaldı cok zor gelmiş o da bolüm değiştirmek istiyor.
internetten arastırdıgımz kadarıyla bu okulu bırakıp tekrar sınava girip yenı bolum secmesi gerekiyor .
bölüm değştirme ile pek fazla bılgı yok maalesef .o da kamu yonetimi okumak istiyor.

Yönetmelik Madde 18-

a-)Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı olan öğrenciler, her ne sebeple olursa olsun; fakülte, bölüm ve programlar arasında yatay geçiş yapamazlar.
b-)Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerdeki bölüm ve programlardan, örgün yükseköğretime geçiş yapılamaz.

bir arkadaşımla konuştum işletme okuyordu kamu yönetimine geçiş yapmış tek şart 1. sınıfı geçmekmiş a.ö bürosuna gidip ayrıntılı bilgi alıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…