Boluda kadın doğum uzmanı

Papatya5241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
5
2
1
32
Arkadaşlar Bolu'da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı. Özel değil de kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde bildiğiniz iyi doktor var mı

Özel cagsu hastanede emre bey var onu ve Bekir beyi öneririm 2 sene orda yaşadım ıkısıde iyi bir doktor

Hangisine gittin? Kadin dogumdaki kadın doktorları önermem. Özelde doğu kemik var o cok iyi.
Doğu beyi duydum ama qitmedim hatta eşi de aynı hastanede sanırım. Kadın doqumda cevdet beye qittim iyi bi doktor olabilir ama tawirlarini beqenmedim açıklama yapmıyor aynı zamanda başhekim yardımcısıymis gec geliyor saatlerce onu bekledim . adet olmuyrm diye qittim bi ilaç yazdı aldim kullndim adetin 3.günü hormon baktrmaya qittm 15.gün ilaca başla dedi .e ben zten onu icmeye basladim dedim deqisik hareketler yapmaya başladı .yani doqru düzqün bi açıklama yapmadı .birde bi saçmalık war randewu alınmıyor insanlar sabah 5te qidip kaqida adını yazıyor böyle saçma şey qormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…