Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğu beyi duydum ama qitmedim hatta eşi de aynı hastanede sanırım. Kadın doqumda cevdet beye qittim iyi bi doktor olabilir ama tawirlarini beqenmedim açıklama yapmıyor aynı zamanda başhekim yardımcısıymis gec geliyor saatlerce onu bekledim . adet olmuyrm diye qittim bi ilaç yazdı aldim kullndim adetin 3.günü hormon baktrmaya qittm 15.gün ilaca başla dedi .e ben zten onu icmeye basladim dedim deqisik hareketler yapmaya başladı .yani doqru düzqün bi açıklama yapmadı .birde bi saçmalık war randewu alınmıyor insanlar sabah 5te qidip kaqida adını yazıyor böyle saçma şey qormedim
Aynen bir de ben qittiqimde sadece 2 doktor wardi diqerleri izinli. Koskoca hastane 2 doktor .birisi başhekim yardımcısı geç geliyor arada işi olunca çıkıp gidiyor diğerinin ameliyati warmis falan filan