Bolu'da facia: En az 6 ölü, 40'a yakın yaralı var

Arkadaslar suan yoldayim yollar feci duumda bu otobuslerin kaza yaptigi yerdende gectik heryer felaketti Allah ailelere sabir versin otobusler buyuk sikinti iki defa simistirdilar beni yolda yanmis bir otobus vardi 2 3 tane ariza yapmis otobus ve bunlarin cogu metro turizm di beni sikistiranlar dahil.4 saatlik bolu yolunu 7 saatte gectik.Yoldakilere Allah yardim etsin

metro turizm'in sahibi mafya ve iktidara yakınlığı ile bilinir. kendilerinin ensesi çok kalın, arkası sağlam bu sebepten dolayı bu firma bugün hala daha güya insan taşıyor. en çok kaza yapan firma metro'dur. en çok taşeronlaşma bunlarda var dolayısıyle en az denetim de bu firmaya ait otobüslere yapılıyor. şoför seçimi konusunda, arabaların bakımı konusunda, müşteri memnuniyeti konusunda vs özensizler. taşeronlaşma olduğu için başlarına buyruk hareket ediyorlar. türkiyenin neredeyse her yerine uygun fiyatlı seferleri var. her otobüs gitmez onların gittiği yere. firmaya ait otobüslerde duyduğuma göre biraz iyileşme varmış ama şahıs otobüslerinde (diyelimki benim otobüsüm var, gidip metro turizmle anlaşıyorum, otobüsüme metro turizm etiketini yapıştırıyorlar ve ben işletmeye başlyorum otobüsü, şahıs otobüsünden kastım bu) denetim yok, iyileştşrme de yok. bu kaza yapan ilk otobüs devriliyor, 112 km hızla gidiyormuş. kazadan 35 dk sonra polislerin yolu kapatmamasının yanı sıra ikinci otobüsün de ne kadar hızlı geldiğine dikkat ettiniz mi bilmiyorum. bir otobüsün o kadar hızlı gitmesi anormal. en çok kazayı metro turizm yapıyor hala daha firmayla alakası yok demeyin. bir sürü başka firma varken metro turizmi tercih etmeyin canınızı seviyorsanız. metro otobüsleri yolda bile diğer şoförlere neler yapıyor. 3 kuruş fazla verin metro olmasın yeter ki.

Yazik yaa Allah rahmet eylesin. Keske insanlar bayramlarda yola falan cikmasalar.. Allah ailelerine sabir versin..

son yıllarda nerede bir kaza var Metro turizm çıkıyor altından, daha çok olmadı insanların yanarak ölmesi.

Metro turizmin adini degistirsinler bence. Ecel Turizm olsun.

Bu nasil bir migde bulandirici saka?!!! Insanlar ölmüs, aileler parcalandi! Bayram kutlancak yer insanlar evladin babasinin cenazesine gidiyor yada hastanede bekliyorlar. Gelmis sende bu dram'in üzerine saka yapiyorsun! Yaziklar olsun!

Bu nasil bir migde bulandirici saka?!!! Insanlar ölmüs, aileler parcalandi! Bayram kutlancak yer insanlar evladin babasinin cenazesine gidiyor yada hastanede bekliyorlar. Gelmis sende bu dram'in üzerine saka yapiyorsun! Yaziklar olsun!
Kizim sen beni mi takip ediyorsun. Karalama kampanyasimisiniz siz. Uza git isin gucun yok mu? Bunun saka oldugununasil anladin. De get

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…