bolu mu trabzon mu?

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
158
merhaba
yetenek sınavlarına gireceğim bolu ve trabzon çakışıyor
ikisinden birini seçmeliyim ama hangisi?
abant izzet baysalda veya karadeniz teknik üniversitesinde okuyanlar fikirlerini söyleyebilirler mi acaba?

tabikide katü çok güzel biyer ve üniversite tatlımmm

abant izzet baysalın güzel olduğunu duydum

ailem trabzon uzak olduğu için istemiyorlar boluyu istiyorlar ama bolu hakkında pek iyi şeyler de duymadım
hala çok kararsızım:44:

ben karadenz derm ama ailene yakın bi yer seç mutlaka! yetenek derken beden mi müzik mi nedr??:92:

resim:)
aileme yakın olmak istiyorum ama bolu 30 kişi alıyor trabzon 50
üstelik boluya istanbuldan giren kişi fazla olur diye tahmin ediyorum

tabiki ktü :)
yani bn trabzonlu olduğum için söylüyorum bunu pek objektf değilm yani .. :) ama bolu trabzondan küçük..
trabzonnda pek metrepol olduğu söylnemz aa kampus güzel :) kampusn hemn altnda avm ler ve boludan cok daha fazla öğrenci var.. yani daha güzel bi üniversite yaşamın olabilr diye düşnüyorum canım

peki şehir olarak insanlar olarak nasıl biyer trabzon:)
objektif olmayabilirsiniz

ya sana gördüklermi anlatım ben .. çünkü gelirsn memnun kalmazsın fln nedeni ben olmayayım ..:)
bi kere trabzonda öyle kapkac hırszlık fln yok ..emin ol cok huzurlu bi yer. eger sokakta fln basına bişe gelirse polise gerek kalmadn etraftaki esnaf işn caresine bakıyorlar.. :):)
gercekten sıcak insanlar bundan emin olabrsin ..
sanırım istnbulda yasıyorsun.. istanbuldn sonra trabzon sana küçük gelebilr .. ama dedigm gibi cok sıkılacagını sanmıyorum ben . trabzon küçük bolu trabzondanda küçük ..:)
ha unntmadan trabzon seneye büyüksehr belediyesi oluyor .. :82:
boluyu bilemiyorum ne durumda.. :)

tabiki trabzon. Bolu da öğrencilik zor mesele. benim eşim düzceli ve boludan hiç iyi bahsetmez. ve trabzon gittikçe gelişen bir şehir. hem karadeniz turları için ideal:9

yok ben balıkesirin küçük bi ilçesinde yaşıyorum:)
eminim bana çok büyük gelir trabzon

tabiki trabzon. Bolu da öğrencilik zor mesele. benim eşim düzceli ve boludan hiç iyi bahsetmez. ve trabzon gittikçe gelişen bir şehir. hem karadeniz turları için ideal:9

ben de bolu için pek güzel şeyler duymadım insanı pek sıcakkanlı değilmiş
tabi genelleme yapmak doğru değil ama ben öyle duydum

yok ben balıkesirin küçük bi ilçesinde yaşıyorum:)
eminim bana çok büyük gelir trabzon

o zamn arkadaşım ben san trabzon derim kesinlikle ..;
hem sehir büyüyo hemde insanların sıcakkanlılığı hala duruyo.. :)
bu arada yaş kaç sınava hazırlandığına göre aynı yaşlardayız bende üni ye yerleşecem bu yıl insallh ..:)
trabzona gelirsen seve seve yardımcı olurum sana :)

yaş 18:)
çok teşekkür ederim özel mesj atıyorum bakarsan sevinirim:)

bencede kesinlikle trabzon havası yeter bikere ohhh:21 bu arada bende üniversite adayıyım.resimlerini merak ettim doğrusu...

kızlar ben kandırdım onu trabzona geliyor.. :):)
hoş ben de o gelirken gidiyorum burdan ..:):)
bnde üni ögrencisi adayıyımdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…