Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki ktü :)
yani bn trabzonlu olduğum için söylüyorum bunu pek objektf değilm yani .. :) ama bolu trabzondan küçük..
trabzonnda pek metrepol olduğu söylnemz aa kampus güzel :) kampusn hemn altnda avm ler ve boludan cok daha fazla öğrenci var.. yani daha güzel bi üniversite yaşamın olabilr diye düşnüyorum canım
ya sana gördüklermi anlatım ben .. çünkü gelirsn memnun kalmazsın fln nedeni ben olmayayım ..:)
bi kere trabzonda öyle kapkac hırszlık fln yok ..emin ol cok huzurlu bi yer. eger sokakta fln basına bişe gelirse polise gerek kalmadn etraftaki esnaf işn caresine bakıyorlar.. :):)
gercekten sıcak insanlar bundan emin olabrsin ..
sanırım istnbulda yasıyorsun.. istanbuldn sonra trabzon sana küçük gelebilr .. ama dedigm gibi cok sıkılacagını sanmıyorum ben . trabzon küçük bolu trabzondanda küçük ..:)
ha unntmadan trabzon seneye büyüksehr belediyesi oluyor .. :82:
boluyu bilemiyorum ne durumda.. :)
tabiki trabzon. Bolu da öğrencilik zor mesele. benim eşim düzceli ve boludan hiç iyi bahsetmez. ve trabzon gittikçe gelişen bir şehir. hem karadeniz turları için ideal:9
yok ben balıkesirin küçük bi ilçesinde yaşıyorum:)
eminim bana çok büyük gelir trabzon
o zamn arkadaşım ben san trabzon derim kesinlikle ..;
hem sehir büyüyo hemde insanların sıcakkanlılığı hala duruyo.. :)
bu arada yaş kaç sınava hazırlandığına göre aynı yaşlardayız bende üni ye yerleşecem bu yıl insallh ..:)
trabzona gelirsen seve seve yardımcı olurum sana :)
bencede kesinlikle trabzon havası yeter bikere ohhh:21 bu arada bende üniversite adayıyım.resimlerini merak ettim doğrusu...
kızlar ben kandırdım onu trabzona geliyor.. :):)
hoş ben de o gelirken gidiyorum burdan ..:):)
bnde üni ögrencisi adayıyımdaaaa