Bolu Abant İzzet Baysal Meme Büyütme

1anneninoykusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
4
1
29
Merhaba güzel kadınlar ,
Hep isteğim son 4 yıldır kafama taktığım
Bu 4 yıl içersinde karar verdiğim fakat pandemi nedeniyle iptal olan ameliyatımı
7 Eylül 2022 de oldum :) çok şükür diyorum , isteyen herkese Rabbim nasip etsin
Önce imkan versin. Bugün 12 gün oldu , kas zarı altı (supfasyal) tekniği ile 375 Cc hp mentor kullandı doktorum. İlk 3 gün ağrılardan pişman olduğum iyileştikçe iyi ki dediğim hallerdeyim :) bu ara çok kaşıntım var , ne zaman geçer ne zaman şişler iner yumuşar merak içerisindeyim , sormak isteyen varsa sorabilir önerisi olan önerilerde bulunabilir :)

Çok geçmiş olsun. Bende 12 eylülde oldum. 300 cc takildi 1 60 45 kiloyum 330 takmak istedigini söylemişti doktor ama olmamış. Şuan çok sis ve çok kaşınıyor. Ev işleri nasılsın yapıyorsunuz acaba çok, zorlu bir süreç. Yemek yapmaya başladım ufak tefek işlerimi yapmaya başladım. Sadece evi supuremiyorum. Esim yardımcı oluyor. Ne zaman normale döneceğiz acaba? Daha banyo da etmedim. Çok korkuyorum. Cok sert sanki geceleri uyumak çok zor oturur gibi uyuyorum

Kesinlikle öyle ilk zamanlar zorlu geçiyor , benim bir de çocuğum var 3 yaşında siz düşünün :) halen bir gerginlik var , aşırı derece kaşıntı var
Değişik değişik haller , Allah yardımcımız olsun
Çok sağ olun size de çok geçmiş olsun
Ömür boyu sorunsuz kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…