• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel zayıflamada HYPOXİ tekniği

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
1
0
86
İstanbul
Hypoxi tekniği ile zayıflayan ve bu konu hakkında yorumlarını paylaşacak arkadaşlar

Hypoxi

Bölgesel bir yağ yakma yöntemi olan Hypoxi, basınç terapisi yöntemi ile kan dolaşımını hızlandırarak egzersiz ile birleştiren, böylece daha az zamanda, daha az efor harcayarak hedeflenen problemli bölgelerde yağ yakımını sağlayarak vücudu şekillendiren ve çağın mucizesi olarak tarif edilen dünyanın en çok konuştuğu son derece sağlıklı ve etkin bir bölgesel incelme metodudur.

Vakum ve basınç terapisine sahip dünyadaki tek sistem olan PATENTLı HYPOXI 'de;
Hypoxi Trainer L250 ; yatarak konforlu bir şekilde özellikle bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağları eritiyor.
Trainer S 120 ; oturur pozisyonda bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağların parçalanmasını sağlıyor.
Hypoxi Vacunaut ; özel kıyafeti yardımıyla, karın ve bel bölgesinde birikmiş yağları eritiyor.
Hypoxi Dermoloji ; basınç ve vakum ile pürüzsüz, sıkı, düzgün ve selülitsiz bir cilt yaratıyor

Arkadaşlar bu hypoxi hakkında deneyimi olan yada deneyimi olan birini tanıyan var mı? Gitmek istiyorum sonuçlar nasıl lütfen cevap verin :)

selam arkadaşlar ben denedim hypoxiyi,benim karındaki simitlerle başım dertteydi,önce vücut ölçüm cihazına alıp sizi değerlendiriolar sonrada size uygun cihaza geciriolar cok ilginç cihazlar ama sonuçlarım süper oldu,egzersiz yaparak sadece yagdan zayıflıosunuz ben 12 seansta dedikleri gibi 1 beden zayıfladım totalde 5 kilo verdim bundan 4 ay önce hala cok sükür geri almadım bi 4 kilom daha kaldı simdi tatil öncesi yeniden baslıorum hepinize tavsiye ederim :) arzu eden olursa gittiğim yerin adresini verebilirim

merhaba canim, bende bu tekniği denemek istiyorum.. bana özelden gittiğin yerin adresini ve tel.ini verebilir misin? bu arada ank dayım bende.. ayrıca ücreti ne kadar?

sarideniz80,

bende bu tekniği denemek istiyorum.. bana özelden gittiğin yerin adresini ve tel.ini verebilir misin? bu arada ank dayım bende.. ayrıca ücreti ne kadar?

deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. bende göbek bölgemden kurtulamıyorum. kimse gitmedi mi ya. kavitasyon mu yaptırıyor herkes:(

arkadaşlar ben geçen yıl özel bi hastanede seran hanıma gittim bi mucize gibi bi zayıflama yöntemi denilmişti maliyetide çok yüksek ben hiç memnun kalmadım..
ayrıca bi diyete tabi tutuluyorsun herşey yasak herhangi bi insan bu diyeti yaparak ve normal bi spor salonuna giderekte zayıflanabilir ben toplamda 12 seans gittim 3 kilo verdim öyle mucize bi teknik diil yani suanda favori olan kavitasyon ve çok fazla memnuyeti olan insanlar var suan onu düşünüyorum umarım sonuç alabilirim...:82:

ben gidiyorum.bu ikinci defa gidiyom .memnun kalirsan herkese tavsiye edecim.maliyeti yüksek.diyet olmadan zaten olmaz.seni ameliyat etmiyolar ki .ye ic zayifla olur mu öyle bir sey.basinc vererek vücuttaki yaglari hizli bir sekilde yakmaya yariyo 15 seans gidecegim deneyimlerimi yazacagim.bu konuda bir deneyimi olan varsa yazarmi acaba .ne yiyorsun kondisyon öncesi sonrasi falan.simdiden tesekkürler

on günde iki bucuk kilo verdim. haftaya da ölcümlerim var bakalim nasil olucak.bana kalirsa ise yariyo

bu teknikle ilgilenen yok ama ben iki beden inceldimm.giyemedigim pantolanlari giymeye basladim.memnun kaldim.dört seansim daha var.sonra bitiyor.memnun kaldim insallah yaza dogru .bu teknige devam ederim. incelemedigim basen bölgem baya gitti.

Diyet, kavitasyon, ozon vb. bir çok yöntem denememe rağmen göbek ve basen bölgesinde bulunan yağlanmalardan hiç bir şekilde kurtulamadım. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine hypoxi ile tanıştım. Bana söylenenler gerçekten muciyeti tarif ediyorlardı. Biraz tereddüt etmedim değil, çünkü 1 ayda bir beden incelme ancak ameliyatla alınabilecek bir sonuç, ancak hypoxi terapisti konusunda deneyimli çok nazik ve çok kibar bir kızımızdı. Beni ikna etmeyi başardı. Seansalara başladık ilk 6 seanasa kadar pek bir değişiklik olmadı diyebilirim. Çok küçük incelmeler sağlandı. Ancak son 6 seanstaki fark inanılmaz dı diyebilirim. İşletme bir paket program sonunda bana sunduklarının üzerinde bir başarı elde ettiler. Bir ayda 5 kilo verdim, ancak sonuçlar verilen kilo ile ilgili değildi. Basen bölgesinden 40 cm., göbek bölgesinden 15 cm. kayıp yaşadım. Dedikleri gibi bir ay sonunda bir beden incelmiştim. Ardından heman ikinci pakete başladım. Sonuç gerçekten harikaydı şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Plajda hiç bir yerimi saklamak zorunda kalmadan ilk defa bikini giymenin keyfini yaşamaya başladım. Bana karşı bakışların değiştiğini erkeklerin beni fark etmeye başladıklarını hissetmenin insana verdiği duygu hiç bir şeyle değişilmez. Birde hypoxi den sonra gardrobumu yenilemek verdiğim paranın yanında, hypoxi studio'ya verdiğim para devede kulak kaldı. Tüm kadınlara şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç bir kimyasal madde enjekte etmiyorlar, hiç bir ışın veya ses dalgası kullanılmıyor, hiç bir şekilde canınızı acıtacak bir uygulama yok. Yağ hücrelerini parçalamadan sadece yağ asitlerinin yakılmasını sağlıyorlar. Üstelik selüleitlerin giderilmesi ve vücudun sıkılışması yönünde mucize etkileri var. Bölgesel incelme metodları arasında tek tercihim ve vazgeçilmezim Hypoxi. Artık başkada bir şey demiyorum.

benim bir arkadasim gitti hypoxiye.10 seans gitti toplamda,haftada 3 kez olmak uzere..önce sanki boyle toparlanmis gibi oldu vucudu, ama sonra birakinca yine ayni eski haline dondu.bence o yuzden cok da kalici bir bölgesel zayiflama yontemi olduguna inanmiyorum.fiyatlarida öyle ucuz degil ayrica!ama yine tercih sizlerin tabi...

Back
X