Bölgesel incelme konusu hangi bölgeyi istediğine göre, yaşına, yediğine, içtiğine, stresine, hormonlarına, cilt tepkine, önceden alıp verdiğin kilolara kadar her şeyinle değişkenlik gösteriyor o yüzden ne istediğinden çok sana hangi işlemin uygun olduğunu önce öğrenmen gerekiyor. mesala al sana deneyim
güzellik salonlarında kavitasyon sistemleri sadece yağ parçalıyor derin yağlara etkisi daha fazla ancak daha sonrasında radyofrekans sistemleri ile sıkılaşmaya girmen lazım, sadece radyofrekans cihazına girersen de bu sefer ek uygulama olarak yağ azaltıcı işleme girmen gerekiyor çünkü bu sefer çok yüzeyel kalıyorlar, cildin kalitesi iyi oluyor ama yağ gitmiyor. Radyofrekans ile kombine cihazlar var vellashape ve exilis elite onları önerebilirim eğer çok gitmesini istediğin yağ fazlan yoksa cünkü vella da radyofrekans vakum ve infrared var exilis elite de ultrason radyofrekans ve soğutucu var. Bu iki cihaz en bilinenleri bir çok yerde de var ama sen yağlarım fazla önce onlardan kurtulmam lazım dersen soğuk lipoliz var başka bölgesel olarak yağ yok edebileceğin benim şuan başladığım vanquish var temassız
estetik ve ultrashape var bu üçü tamamen yağa odaklı çalışıyor ancak istediğin göbek çevresinde kalıplaşmış fazla yağ ise ben konforundan seçtim yoksa hepsi aynı direkt yağa işlem yapıyor. nereye gidersen git bölgesel incelme işlemlerinden sonra lenfdrenaj paketide satın al işlemin etkisini arttırır
bol bol su iç arada da hafif spor yap. Bence kimseye güvenme git kendi gözlerinle gör uzaktan değil o zaman anlarsın firmalar doktorlar bir şey satmaya çalısıyorlar kendindeki cihaz herzaman en iyisi çünkü para verdiler para kazanmaları lazım yakınlarındaki insanlarda sen daha iyi olma diye kötü yere yönlendiriyorlar malesef o yüzden git hepsini yerinde gör ben deneyimlerimi anlattım seçim de senin yol da senin