Bölgesel Zayiflama Istanbul Ankara

manolia23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
10
0
Merhaba Arkadaslar,

bölgesel zayiflama yöntemini yaptiran oldu mu? Memnun musunuz sonuclardan? Bende basenlerden vermek istiyorum ve kendi basima yapamiyorum cok kas olustugu icin. Herkes ne kadar iyisin vs desede ben görünüsten memnun degilim. Önerebileceginiz doktorlar var mi Ankara veya Istanbul'da? Yardim ederseniz gercekten cok mutlu olurum. :KK9::KK9::KK9:

gecenlerde tv'de gösteriyorlardi kesin cözüm diye. gercekten hic mi faydasi olmadi? Veya doktor ile alakali midir yanlis uygulama felan gibi?

Ben akupunktur+aqualyx+spashape yaptırdım Mehmet Akgün e bu kombin tedavi ile bölgesel zayıflamada başarılı sonuç aldım sanada öneririm

Bölgesel incelme konusu hangi bölgeyi istediğine göre, yaşına, yediğine, içtiğine, stresine, hormonlarına, cilt tepkine, önceden alıp verdiğin kilolara kadar her şeyinle değişkenlik gösteriyor o yüzden ne istediğinden çok sana hangi işlemin uygun olduğunu önce öğrenmen gerekiyor. mesala al sana deneyim :KK70:
güzellik salonlarında kavitasyon sistemleri sadece yağ parçalıyor derin yağlara etkisi daha fazla ancak daha sonrasında radyofrekans sistemleri ile sıkılaşmaya girmen lazım, sadece radyofrekans cihazına girersen de bu sefer ek uygulama olarak yağ azaltıcı işleme girmen gerekiyor çünkü bu sefer çok yüzeyel kalıyorlar, cildin kalitesi iyi oluyor ama yağ gitmiyor. Radyofrekans ile kombine cihazlar var vellashape ve exilis elite onları önerebilirim eğer çok gitmesini istediğin yağ fazlan yoksa cünkü vella da radyofrekans vakum ve infrared var exilis elite de ultrason radyofrekans ve soğutucu var. Bu iki cihaz en bilinenleri bir çok yerde de var ama sen yağlarım fazla önce onlardan kurtulmam lazım dersen soğuk lipoliz var başka bölgesel olarak yağ yok edebileceğin benim şuan başladığım vanquish var temassız estetik ve ultrashape var bu üçü tamamen yağa odaklı çalışıyor ancak istediğin göbek çevresinde kalıplaşmış fazla yağ ise ben konforundan seçtim yoksa hepsi aynı direkt yağa işlem yapıyor. nereye gidersen git bölgesel incelme işlemlerinden sonra lenfdrenaj paketide satın al işlemin etkisini arttırır :KK66: bol bol su iç arada da hafif spor yap. Bence kimseye güvenme git kendi gözlerinle gör uzaktan değil o zaman anlarsın firmalar doktorlar bir şey satmaya çalısıyorlar kendindeki cihaz herzaman en iyisi çünkü para verdiler para kazanmaları lazım yakınlarındaki insanlarda sen daha iyi olma diye kötü yere yönlendiriyorlar malesef o yüzden git hepsini yerinde gör ben deneyimlerimi anlattım seçim de senin yol da senin

Arkadaşlar Merhaba,
Kavaklıdere Amastris güzellik salonunda resmen dolandırıldım. Kredi kartımdan 185 TL yerine 435 TL çekmiş. Bana sormadan yaptığı işlemlerin ücretiymiş. Kodu grupanyadan almıştım. Oraya da şikayet ettim. Böyle yerleri duyurmak lazım ki başkaları da dolandırılmasın

arkadaslar bilgileriniz icin cok tesekkür ederim :KK33:
Mell83 Mell83 ben basenlerimden gitmesini istiyorum, su an basen bölgem 96 cm ve ben en az 6-8 cm gitmesini istiyorum. Zamanindan kilo almistim ve vermek istedigimde spora basladim ve kaslarin arasina yag sikismis onlarda bir türlü gitmiyor. Bu verdigin bilgiler cok yararli oldu en azindan nasil bir islem oldugunu anladim sayende. :KK39:

X