4 seans g5 yatırmıştım ama hiçbir fark göremedim belki devam etsem görür müydüm bilemiyorum yaptiranlar sonucu paylaşsa keşke. Çoğumuzun sorunu bölgesel yağlanmaMerhaba hanımlar. Malumunuz bu sıralar cihazlarla bölgesel incelme ve zayıflama yöntemleri oldukça revaçta. G5, emslim, magic probe, rollshape vb bir sürü yağ yaktığı ve selülit giderdiği iddia edilen cihazlar var.
Kullananlar, olumlu-olumsuz sonuç alanlar başta ben olmak üzere diğerlerine fikir olması açısından lütfen paylaşabilir miyiz?
Ben de başladım bitirince paylaşalım. Doğru düzgün bilgi yok bu konuda herkesin ihtiyacı var.Selam kızlar ben İstanbul’a yeni taşındım geldiğim gibi de soğuk lipoliz ve g5 e yazıldım şuan ilk seansımı yaptırıyorum soğuk lipolizde nasıl bi sonuç alacağım neler olacak sizinle bu süreci paylaşacağım
Merhaba nerde yaptırıyosunuz acaba bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyorumG5 e gittim hiç bir işe yaramadı diyenleri anlamıyorum arkadaslar yapan uzmanla mı ilgisi var acaba.
G5 bende inanılmaz bir etki yarattı bacaklarım sıkı selülitler çok azaldı tamamen gitti diyemem ama çok çok iyi eskisinden.
Birde spor da yapmamıştım yapsam daha iyi olurdu.
Bir paket daha aldım yaza kadar oda bitecek
Haftada 2 kere gidiyordum bol su için .
Su içmedim ben gerçi ona rağmen çok iyi.
Şimdi spor artı su ve diyete başladım.
Daha da etkili olucak eminim
iğneli bi işlem mi uygulattınızSpor, diyet, ne yaparsam olmuyor denilen yerler için (örnek sütyen altı), doktorum pb medium önermişti.
Ben geçen sene gıdıma uygulattım ve çok faydasını gördüm.