ee yokmu artiran muz sayisi 5 e ciktikaydirigubbakcemile3
canim sendemi yoksa ikiz bekliyorsuun?massallahin var ben okadar muzu yesem 3 gun kabizlik cekerim heralde.
sen ilk defami seker olcturuceksin ve kac aylik hamilesin?
ozaman hakketmisin be guzelim ye ye afiyet olsun
Ben her gün 3 -4 ceviz ve 3 badem,1 -2 bardak light süt,1-2 bardak ayran,50-100 gram light peynir,1 yumurta,1 çay kaşığı bal,meyve yiyorum.
Yiyorum yiyorum da ne oluyo bebek yine de zayıf sayılır.14 kilo aldım daha ne kadar lırım bilinmez.Dikkat de ediyorum oğlum büyüsün diye ama kuş kadar bişe doğcak heralde.
Bu biraz da rahimle alakalı diye düşünüyorum artık.Bi arkadaşım doğru düzgün yiyip içemiyor.Üstelik onunki kız ama benim sıpadan daha tombiş.
ben çok olmasada günde bir bardak süt içtim süt içemeyenler ayran içebilirler
sonra görümcem bana çekirdekli siyah üzüm kurusu aldı birde sihay kayısı hergün onlardan yemeye dikkat ettim özellikle ilk 4 ay bol bol fındık ve badem yedim folik asit zengini olduğu için
sonra akşamları kesinlikleee meyve yedim armut mandalina portakala karpuz kavun şimdi taze fındık çıktı taze fındık yiyorum
salatalık domatez bol bol bunları tükettim kendim toplamda 10 kilo aldım 36. haftamödayım ama bebeğim gayet sağlıklı
kesinlikle meyve çok önemli ama hepsinin yeri ve önemi ayrı tabiki
özellikle ilk aylarda ve sonaylarda çok sdık acıkıyo insan geceleri asla ekmek yemiyorum yarım kavun yada bi tabak karpuz şekeri olanlar salatalık domates ve peynir yiyebilirler üstüne birde süt vetya ayran en sağlıklısı
tavsiye ederim
görümcemler meyveyle karnımı doyuruyorum diye kızıyolardı kilo almıyorum bebekte beslenemiyo diye ama baktılarki bebeğim gayet iyi kilosu filan sen bilginden şaşma dediler :))
canim sen sut urunlerini light kullaniyorsun.sanirim ondan bebegin zayif.meyveyi nekadar tuketiyorsun peki?:uhm:
süt içemiyorum hiç................
canım hazır ayran seviyosan hazır ayran al koliyle hergün ikitane içsüt içemiyorum hiç................
taze fındıkta kanserojen olan aflatoksin maddesi var bence yememeye çalış
canım hazır ayran seviyosan hazır ayran al koliyle hergün ikitane iç
yada evde yap farketmez
birde muhalebi tarzı şeyler tüketebilirsin eğer hamilelik şekerin yoksa
bunu ilkez duydum bilmiyorum :1shok:
hilkamcım saol cnm ama bi trüleü içemiyorum bu sütü yogurt peynir fılan yiyorum elimden geldigince ama süt içim almıyozorlaaaa içiyorum çok nadiren...