Bol miktarda batık olan vücuda lazer epilasyon mu iğneli epilasyon mu iyi gelir ?

Ben normal lazere gidiyorum. Doktorum batıklar için ayrıca bir krem verdi onu kullanıyorum.
Batık olan her yere sürebilirsin dedi.
Batıklar azaldı ve genital bölgemin rengi açıldı :13:
Canim ismi nedir acaba

arkadaşlar bu çok önemli benim için tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ona göre başlıcam.

özellikle bacaklarımda çok fazla batık var. kimisi epilasyon hiçbi şekilde onları geçirmiyor diyor kimisi de batıkları tamamen yok ediyor diyor. iğneli kesim çözümmüş. ama çok acılı bi uygulamaymış. gerçekten bu sorunu olupta epilasyonla kurtulan varmı sırf bu yüzden yaptırmayı düşünüyorum çünkü eger faydasını görmiceksem sir agdaya devam edicem
merhaba benimde altbacağım hep batık olmuştu sinir oluyordum tek tek cımbızla çekiştiriyordum ama tenim hassas olduğu için kırmızı iz kalıyorlardı koltuk altına yaptırdığım lazerden iyi sonuç almamama rağmen bacağıma başladım 3.seansımı yaptırdım ve şaşırtıcı şekilde memnunum :D BEn tavsiye ederim

ya bu konunun üstünden 3 yıl geçmiş adanada yer öneririm demişssiniz söylerseniz çok sevinirim

Back