Bol miktarda batık olan vücuda lazer epilasyon mu iğneli epilasyon mu iyi gelir ?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12.578
Puanlar
298
arkadaşlar bu çok önemli benim için tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ona göre başlıcam.

özellikle bacaklarımda çok fazla batık var. kimisi epilasyon hiçbi şekilde onları geçirmiyor diyor kimisi de batıkları tamamen yok ediyor diyor. iğneli kesim çözümmüş. ama çok acılı bi uygulamaymış. gerçekten bu sorunu olupta epilasyonla kurtulan varmı sırf bu yüzden yaptırmayı düşünüyorum çünkü eger faydasını görmiceksem sir agdaya devam edicem

iğneli epilasyon en etkili ancak batıklarda zor sonuç alınır. çünkü kıla paralel girilip akım veriliyor. yani batıkta çok çok zor. en iyisi lazer. deri altında ki sadece koyu renkli pigmentleri görüyor. kıl kökündende başka koyu renk olmadığı için zararıda yok

arkadaşlar bu çok önemli benim için tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ona göre başlıcam.

özellikle bacaklarımda çok fazla batık var. kimisi epilasyon hiçbi şekilde onları geçirmiyor diyor kimisi de batıkları tamamen yok ediyor diyor. iğneli kesim çözümmüş. ama çok acılı bi uygulamaymış. gerçekten bu sorunu olupta epilasyonla kurtulan varmı sırf bu yüzden yaptırmayı düşünüyorum çünkü eger faydasını görmiceksem sir agdaya devam edicem

İğne ya da lazer, mantık aynı mantık: kıllar yokolursa batıklar da yokolur. İğneliyi bilmem ama lazerde acı veren şey o batıklar zaten. Kıllar içeride yandıkları icin canınız da yanıyor. Bir de o batiklara neden olan şey kullandığınız o ağda zaten. Lazer epilasyonu öneririm. Acılı da olsa sonunda kurtuluyorsunuz.

teşekkür ederim kızlar madem aynı işlevi görüyor lazeri tercih ederim iğneliyle o kadar acı çekmektense

iğneliyi bilmem de lazer epilasyon yaptıracaksan batık bölgelere peeling yapmalısın. yoksa sonuç alman gecikir. sıcak banyodan sonra kese yap oralara, lifi sert sert sür ve peeling yap. (guinot marka peeling öneririm. pahalı ama daha şişeyi yarılamadan kesin sonuç alıyorsun. elancyl de fena değil. )

Ben normal lazere gidiyorum. Doktorum batıklar için ayrıca bir krem verdi onu kullanıyorum.
Batık olan her yere sürebilirsin dedi.
Batıklar azaldı ve genital bölgemin rengi açıldı :13:

batıklar için lazer epilasyon, kıllardan tamamen kurtulmak için iğneli epilasyon

batıklar için lazer epilasyon, kıllardan tamamen kurtulmak için iğneli epilasyon

teşekkürler cevabınız için çok açıklayıcı oldu. bişi daha sorcam. mesela lazer yaptırsak tüyler %80 oranında bitiyormuş. kalan tüyleri de iğneliyle yaptırsak tamamen bitme söz konusu olurmu? yani lazerin üstüne iğneli yaptırma gibi bişi varmı?

teşekkürler cevabınız için çok açıklayıcı oldu. bişi daha sorcam. mesela lazer yaptırsak tüyler %80 oranında bitiyormuş. kalan tüyleri de iğneliyle yaptırsak tamamen bitme söz konusu olurmu? yani lazerin üstüne iğneli yaptırma gibi bişi varmı?[/QUO

evet lazer epilasyon yüzde 80 azaltıyor, ve kalan yüzde 20 inceliyor, o inceleri lazerler görmediği için zaten tek çözüm iğneli epilasyon,,umarım yardımcı olmusumdur

bendede vardı batık 2 seansda butun batıklarım cıktı alexandrıte lazerle yaptır batık kalmaz

teşekkürler cevabınız için çok açıklayıcı oldu. bişi daha sorcam. mesela lazer yaptırsak tüyler %80 oranında bitiyormuş. kalan tüyleri de iğneliyle yaptırsak tamamen bitme söz konusu olurmu? yani lazerin üstüne iğneli yaptırma gibi bişi varmı?[/QUO

evet lazer epilasyon yüzde 80 azaltıyor, ve kalan yüzde 20 inceliyor, o inceleri lazerler görmediği için zaten tek çözüm iğneli epilasyon,,umarım yardımcı olmusumdur

bendede vardı batık 2 seansda butun batıklarım cıktı alexandrıte lazerle yaptır batık kalmaz

çok teşekkür ederim hanımlar tam karar verdim sayenizdee sağolun :46:

Gittiğiniz yer istanbulda mıydı acaba??? Ben de yoğun bir araştırma evresindeyim de??

bence su fırsat sitelerine bir bakın hanımlar, orda bu işlemler çok uygun rakamlara yapılıyor, sonra alex e ve diode ye girin ve karar verin hangisi mantığınıza yatarsa, ve yuzunuze yaptıracaksanız kesinlikle jilet e izin vermeyin

bence su fırsat sitelerine bir bakın hanımlar, orda bu işlemler çok uygun rakamlara yapılıyor, sonra alex e ve diode ye girin ve karar verin hangisi mantığınıza yatarsa, ve yuzunuze yaptıracaksanız kesinlikle jilet e izin vermeyin

Tavsiyeniz için çok teşekkürler :)

Gittiğiniz yer istanbulda mıydı acaba??? Ben de yoğun bir araştırma evresindeyim de??

ankaradayım sehir fırsatları hep milleti kazıklıyorlar yaptıracaksan alexe yaptır ilk 18 dereceyle atsınlar sonradan 20 enerjıye cıkartırsan bıter

Back