Çeşme suyu kullan. Hala köpürmüyorsa üstüne bir tutamcık, azıcık karbonat serp.Kahve makınasında yapıp yınede kahvedekı tüm kopuklerı sonduren bı ınsan olarak espresso capicuno mak.oneririm ben anca:)
Biride kahve nasıl bol kopuklu olur onu anlatsın Allah için.
Soğuk suyla yapılır ve kopurunce kopukler fıncanlara dagıtılırdan başka bıse bılen varsa anlatsın:)
Kopuruyor ama ben paylastırırken fıncanlara sonuyor kopuk bırden..sadece 1 fıncan şanslı oluyor gerısi kopuksuz..cesme suyuyla yapıyorum..Çeşme suyu kullan. Hala köpürmüyorsa üstüne bir tutamcık, azıcık karbonat serp.
hhaha bende kahve özürlüyüm tatlım bi ara birine bana kahve yapmayı öğret dedim önce suyu koycan sonra kahveyi dedi bi iki yaptım sonra dedim ne alaka ya sonuçta karıştırıyosun yine yapamadım :)Kahve makınasında yapıp yınede kahvedekı tüm kopuklerı sonduren bı ınsan olarak espresso capicuno mak.oneririm ben anca:)
Soğuk suyla yapılır ve kopurunce kopukler fıncanlara dagıtılırdan başka bıse bılen varsa anlatsın:)
Bendekı arcelık..makıne ıyı belkı ama ben kotuyum.
Kahve makınasında yapıp yınede kahvedekı tüm kopuklerı sonduren bı ınsan olarak espresso capicuno mak.oneririm ben anca:)
Çok köpürtüyorsun, kaynatıyorsun kahveyi o zaman. Kaynamadan arada 25 kuruş kadar çukur kalınca al ocaktan, ya da çek fişini öyle paylaştır. O zaman sönmez.Kopuruyor ama ben paylastırırken fıncanlara sonuyor kopuk bırden..sadece 1 fıncan şanslı oluyor gerısi kopuksuz..cesme suyuyla yapıyorum..
Köpüğü aldıktan sonra bir taşım daha kaynat yine köpürür,aslında en iyisi cezve cezvede daha güzel oluyor,ben ne kahveyi nede çayı severim ama annem hergün bir fincan içer Türk kahvesi.Kopuruyor ama ben paylastırırken fıncanlara sonuyor kopuk bırden..sadece 1 fıncan şanslı oluyor gerısi kopuksuz..cesme suyuyla yapıyorum..